test
Koulusihteerin toimen sijaisuus - Rovaniemen kaupunki


ROVANIEMEN KAUPUNGIN KOULUTUSPALVELUISSA
on uudelleen haettavana

- koulusihteerin toimen sijaisuus ajalle 24.1.2022-27.32022. Sijoituskouluna Napapiirin peruskoulu ja Saaren koulu.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan sekä mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden koulutuspalveluissa. Toivomme sinulta valmiuksia ja kiinnostusta toiminnan kehittämiseen, suunnitteluun sekä organisointiin. Edellytämme sinulta tieto- ja viestintäteknistä osaamista sekä oppilas-, talous- ja henkilöstöhallinnon tuntemusta. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, avointa asennetta, joustavuutta sekä aktiivista työoteta. Eduksi katsomme kokemuksen erilaisista toimistotehtävistä. Eduksi luetaan lisäsi perusopetuskentän tunteminen. Arvostamme kouluhallinnon järjestelmien tuntemusta. Käytössämme on muun muassa oppilashallinto-ohjelma Primus, Personec F ja ESS - henkilöstöhallinto- ja Rondo-laskunhallintaohjelmista.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai soveltuva ammatillinen perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto. Palkkaus KVTES:n mukaan.

Hakuaika päättyy 21.1.2022 klo 15.00. Koulusihteerin tointa haetaan jättämällä hakemus sähköisesti osoitteella www.rovaniemi.fi/rekry. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voit toimittaa hakemuksen osoitteella Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike. Jo aiemmin hakemuksensa jättäneet ovat mukana haussa.

Toimeen valitun on toimitettava nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Lisätietoja: Napapiirin peruskoulun rehtori Tiina Mölläri p. 040-511 8546.

Rovaniemellä 7.1.2022
KOULUTUSPALVELUT


Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Napapiirin peruskoulun rehtori Tiina Mölläri p. 040-511 8546.

Lisätietoja

Rovaniemen kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Koulutus, Napapiirin peruskoulu

www.rovaniemi.fi


Osoite: Kairatie 75, 96190 Rovaniemi

Rekommenderade jobb