Koulusosionomi - Haapaveden kaupunki

Koulusosionomi - Haapaveden kaupunki

Haapavedenkaupungin koulutoimessa on avoinna koulusosionomin toimi ajalle 7.8.2019-30.5.2020

Pätevyysvaatimus; sosionomi AMK. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös epäpätevät hakijat. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.
Toimipisteinä Haapaveden kaupungin yläkoulu sekä keskustan alakoulut.
Tehtävä täytetään mikäli kaupunginhallitus myöntää täyttöluvan.

Koulusosionomin työ vaatii oppilashuoltolain mukaista yhteisöllistä ja ennaltaehkäisevää työotetta koulun toiminnassa ja oppilaiden hyväksi tehtävässä oppilashuollossa.

Koulusosionomi on koulussa helposti lähestyttävä aikuinen, joka on mukana oppilaiden arjessa koulupäivän aikana. Koulusosionomi tekee yhteistyötä vanhempien kanssa tukemalla kasvatustehtävää ongelmatilanteissa. Koulusosionomi toimii verkostoyhteistyössä koulukuraattorin ja psykologin sekä lastensuojelun ammattilaisten kanssa.

Pyydämme jättämään hakemuksen sähköisesti kuntarekry.fi -sivujen kautta ja skannaamaan liitteeksi kelpoisuutta osoittavat todistukset. HUOM. muut todistukset voi toimittaa myöhemmin.

Mikäli ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta, voi kirjalliset hakemukset toimittaa os. Haapaveden kaupunki, koulutoimisto, PL 40, 86600 Haapavesi.

Läs mer

http://www.haapavesi.fi

Sivistysjohtaja Erkki Seitajärvi, puh. 0447591290 erkki.seitajarvi(at)haapavesi.fi
Yläkoulun rehtori Tuomo Järvenpää, puh. 0447591343 tuomo.jarvenpaa(at)haapavesi.fi
Alakoulujen rehtori Risto Klasila, puh. 0447591358 risto.klasila(at)haapavesi.fi

Haapaveden kaupunki, Sivistys
Adress: Haapavesi

Haapavesi on n. 7100 asukkaan kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla.

Mer om arbetsgivaren