Kouluterveydenhoitaja

Oletko terveydenhuollon ammattilainen ja koet aitoa kiinnostusta työskennellä lasten ja perheiden hyvinvoinnin edistämisen ja vanhemmuuden tukemisen parissa?

Haemme nyt terveysneuvonnan tiimiimme TERVEYDENHOITAJAA sijaisuuteen ajalle 2.11.2020 - 4.6.2021, tai aloitus sopimuksen mukaan.

Työ on pääasiassa kouluterveydenhuoltoa. Osa työstä tehdään kouluilla, osa Nikkilän Nikkilän sosiaali- ja terveysasemalla. Tässä asiakastyössä on tärkeää pystyä työskentelemään molemmilla kotimaisilla kielillä. Tarjoamme kehittyvän ja mukavan yhteisön, jossa tehdään moniammatillista tiimityötä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta ja positiivista mieltä.

Sipoon kunnan terveysneuvontaan kuuluu ehkäisy-, äitiys- ja lastenneuvola sekä koulu- ja opiskelijaterveydenhuolto. Neuvolat sijaitsevat Nikkilässä ja Söderkullassa, hyvien liikenne- ja kulkuyhteyksien päässä. Yhdistetty äitiys- ja lastenneuvola palvelee lasta odottavia perheitä sekä alle kouluikäisten lasten perheitä. Kouluissa ehkäisevä terveydenhuolto ohjaa oppilasta terveisiin elämäntapoihin ja antaa tukea eri kehitysvaiheissa yhteistyössä kodin kanssa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto sekä soveltuvuus tehtävään. Valitulla on oltava terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukainen kelpoisuus. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Monipuolinen osaaminen ja työkokemus terveydenhoitajan työstä luetaan eduksi.

Palkka määräytyy KVTES:n mukaan, työ alkaa sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan koeaikaa. Valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Hakemukset pyydetään jättämään ohessa olevan linkin kautta 2.11.2020 klo 16 mennessä tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekrytointi. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi
https://www.sipoo.fi/fi/sosiaali-_ja_terveyspalvelut/lasten_nuorten_ja_perheiden_palvelut/koulu-_ja_opiskeluterveydenhuolto

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Marjo Karppinen puh. 050 329 9418 tai marjo.karppinen(at)sipoo.fi

Sosiaali- ja terveysosasto, Lasten, nuorten ja perheiden palvelut
Osoite: Jussaksentie 14, 04130 Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Sipoon kunta - Rökfri arbetsplats Sipoon kunta - Ansvarig sommararbetsgivare