Oletko koskaan miettinyt, että kaipaisit kliiniseen työhön yleislääkärinä nykyistä enemmän vaihtelua?

Haemme nyt sekä Kontulan terveysasemalle että Vuosaaren terveys- ja hyvinvointikeskukseen koulutuslääkäriä. Kontulassa olet ensimmäinen laatuaan, ja Vuosaaressa sinua odottaa yhtä lailla ideoillesi hedelmällinen maaperä.

Olemme täällä idässä sitoutuneita kehittämään toimintaamme ja varmistamaan osaltamme, että uraansa aloittelevat lääkärit saavat ansaitsemansa tuen työllensä. Autetaan yhdessä nuoria lääkäreitämme!


TYÖSI TAVOITE

Sinun työsi tavoitteena on varmistaa, että aloittelevilla terveyskeskuslääkäreillä on tarvittava turvaverkko omassa työssään menestymiseen. Huolehdit, että he saavat laadukasta koulutusta sekä riittävän tuen arjen työssään. Olet avainasemassa kannustamassa heitä eteenpäin. Ehkä jopa saat heidät innostumaan yleislääketieteestä erikoisalana!

Kun onnistut kanssamme työssäsi, uraansa aloittavat lääkärit kokevat työskentelyn meillä mielekkäänä, heidän työssä kehittymisensä on suunnitelmallista ja työntekijäkokemus on positiivinen - nämä ovat asioita, joita me vaalimme ja haluamme kehittää.


MILLAISTA ON KOULUTUSLÄÄKÄRIN TYÖ MEILLÄ?

Tämä tehtävä tarjoaa sinulle monipuolisen roolin yhdistäen kliinisen työskentelyn ja nuorten lääkärien työn ohjauksen ja kehittämisen. Kliinistä työtä on noin puolet työajastasi - näin pysyt menossa mukana.

Toinen puoli työstäsi vie sinut tukemaan terveysasemallamme työskenteleviä, työuransa alussa olevia lääkäreitä. Olet heidän työnsä ohjaaja ja tukena käytännön arjessa. Pidät heidän kanssaan yhteisiä vastaanottoja, toteutat suunniteltuja koulutuksia ja järjestät yksilöllistä ohjausta sekä ryhmäohjausta. Koulutukset valmistelet ja suunnittelet ohjattavien, muiden Helsingin kaupungin koulutuslääkäreiden, koulutusylilääkärin sekä asemasi ylilääkärin kanssa.

Tämä on työ, johon saat tuoda mukaan omaan persoonasi. Saat kehittää terveysasemamme koulutustoimintaa näkemyksesi mukaisesti ja tuoda mieleisesi parhaat käytännöt osaksi arkeamme. Valmiita sapluunoita ja prosesseja työllesi toki on, mutta myös paljon tilaa omille ideoillesi.


MIKSI TÄMÄ ON MIELESTÄMME UPEA MAHDOLLISUUS SINULLE?

Luonnollisesti tämä on oiva tilaisuus, jos haluat tehdä muutakin kuin kliinistä työtä. Kokonaisuus on kuitenkin paljon enemmän!

- Hienointa tässä työssä on mielestämme se, että autat uransa alkutaivalta kulkevia lääkäreitä uran kriittisillä alkumetreillä. Viet hyvää eteenpäin ja autat ihan pienilläkin arjen teoilla. Tekosi voivat tuntua sinusta pieniltä, mutta ne ovat vastaanottajille todella merkityksellisiä ja arvokkaita.

- Työskennellessäsi meillä moniammatillisessa työyhteisössä näet nuorten taitojen kehittyvän ja ammatillisen varmuuden karttuvan. Motivoivaa, eikö?

- Koulutuslääkärin työ on yksi mahdollisuus saada lisävastuuta työhön, vaikka et olisi kiinnostunut työskentelemään esihenkilönä.

- Haluatko kehittää potilastyöskentelyä tai terveysasemien prosesseja, toimintatapoja ja työn laatua? On varmasti asioita, joita mielestäsi kannattaisi tehdä jotenkin toisin!

- Tämä on tehtävä, jossa vääjäämättä tulet pysyneeksi aallon
harjalla hoitokäytännöissä ja yleislääketieteen kehityksessä. Vuorovaikutuksesi ohjattavien ja kollegojen kanssa kehittää niin itseäsi kuin työyhteisöämme.

- Koulutuslääkärinämme et ole vain lääkäri. Olet myös opettaja. Tämä on työ, jossa ollaan vähemmän yksin ja enemmän yhdessä.


YHTEISÖMME

Tulet työskentelemään monikulttuurisessa itäisessä Helsingissä. Meidän mielestämme tämä on ehdoton rikkaus työssämme, toivottavasti sinustakin?

Tehtävässäsi koulutuslääkärinä työtä riittää. Me olemme kuitenkin sitoutuneita siihen, että työtaakkasi on siedettävä eikä sinun tarvitse kohtuuttomasti venyä ja paukkua. Suunnitelmista ja yhteisöstämme kerromme sinulle mielellämme lisää, kun tutustumme puolin ja toisin hakuprosessin aikana.


OLETKO ETSIMÄMME TYÖKAVERI?

Tämä tehtävä on mielestämme erityisen sopiva yleislääketieteen erikoislääkärille - ideaali sellaiselle, jolla jo on kouluttajan oikeudet. Jos kuitenkin olet vielä erikoistumisen loppuvaiheessa, mutta olet kiinnostunut kouluttamisesta, eivät ovemme ole missään tapauksessa sinulta suljettuja!

Tärkeintä tehtävässä onnistumisen kannalta on se, että sinulla on riittävästi kliinisen työn kokemusta. Näyttöön perustuva lääketiede ja nykyaikaiset hoitokäytännöt ovat hallussa. Ymmärrät, mitä terveyskeskuksessa työskentely edellyttää ja mitä meiltä odotetaan.

Tätä työtä tehdään yhdessä muiden kanssa, joten on tärkeää, että viihdyt toisten seurassa. Osaat huomioida muut ja korvasi ovat virittyneet toisten kuuntelulle. Osaat myös reflektoida omaa toimintaasi sekä kehittää sitä ja muiden työskentelyä. Pystyt johtamaan ja priorisoimaan omaa työtäsi. Olet aloitteellinen ja saat aikaan. Liikoja emme odota, mutta sopivasti!


MILTÄ VAIKUTTI? HALUAISITKO TULLA TYÖKAVERIKSEMME?

Tähän tehtävään voit hakea Hae paikkaa -painikkeesta 21.6.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta odottele viime hetkeen asti.

Olisi hienoa saada sinut ja osaamisesi mukaan tekemään tätä tärkeää työtämme. Olethan yhteydessä!
Palkkauksen suhteen on kuitenkin pientä ekstraa luvassa-jutellaan yhdessä lisää!


LISÄTIETOA

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-219-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Tähän tehtävään hakeaksesi sinun on oltava Suomessa laillistettu lääkäri. Tämän lisäksi virkaan valitun tulee esittää rikosrekisteriote sekä työterveyshuollon arvio edellytyksistä hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa, suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää suullista taitoa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Idän terveysasema
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-02-219-21
  • 2.8.2021 tai sopimuksen mukaan
  • 28.5.2021 - 21.6.2021 16:00
  • LääkäritHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi, palkkaukseemme tai meillä työskentelyyn liittyen, johtava ylilääkäri Mari Kinnunen keskustelee mielellään kanssasi. Hänet tavoitat numerosta 0401848663. Jätäthän tarvittaessa soittopyynnön tekstiviestillä tai kokeile vaihtoehtoisesti sähköpostia mari.kinnunen@hel.fi.
Voit yrittää tavoitella myös Vuosaaren ylilääkäriä - hän on Aino Rubini
040 5574695, aino.rubini@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Idän terveysasema

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Ostoskuja 3, 00940 Helsinki

Rekommenderade jobb