Skip to main content
test
Koulutusjohtaja - Sibbo kommun

Sipoo on pääkaupunkiseudun kupeessa sijaitseva kaksikielinen ja kasvava, ketterä kunta, jossa tärkeinä vaikuttajina ovat luonto, saaristo ja maaseutu. Panostamme laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoo on Suomen suhteellisesti nopeimmin kasvavia kuntia ja jatkuva kehittäminen ja edelläkävijäasenne ovat organisaatiomme kulmakiviä.

Oletko hyvä toimimaan yhteistyössä yli hallinto- ja tieteenalojen? Pysyykö sinulla helposti langat käsissä haastavampinakin hetkinä? Jaatko kanssamme visiot - innostamalla ja osallistamalla tulevaisuuden rohkeita rakentajia - ja - tästä päivästä suunta tulevaan - ?

Sipoon kunta hakee innovatiivista ja uusiin haasteisiin rohkeasti tarttuvaa

KOULUTUSJOHTAJAA

Tehtävässä olet avainasemassa tuottamassa laadukkaita sivistyspalveluita ja kehittämässä toimintaa Sipoon kunnan strategian mukaisesti. Käynnissä oleva sivistyspalveluiden palveluverkkoselvitys antaa sinulle hyvät perusteet lähteä luotsaamaan toimialaasi kohti päämäärää, jossa sipoolaisten lasten ja nuorten oppimistulokset ovat valtakunnan ensimmäisessä neljänneksessä.

Koulutus antaa perusteet kuntalaisten hyvinvoinnille ja kunnan kasvulle sekä tulevaisuuden osaajille mahdollisuuden opiskella ja työllistyä Sipoossa. Koulutusalan tavoitteena on kehittyä erityisesti digitalisaation keinoja hyödyntäen, tähän tärkeään tehtävään haemme nyt koulutusjohtajaa vakituiseen virkaan - jos sinulta löytyy kokemusta perusopetuksen johtamisesta ja hallinnosta vaikkapa toimialajohtajana tai sivistysjohtajana tai pitkäaikainen ja monipuolinen rehtorikokemus, niin paikka voi olla juuri sinun!

Koulutusjohtajana vastaat toimialasi toiminnasta, taloudesta ja tuloksellisuudesta. Olet kunnan johtoryhmän jäsen ja toimit myös esittelijänä sivistysvaliokunnassa.

Koulutusjohtajan viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä opetushallinnon tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä kokemus opetustoimen johtamistehtävistä. Lisäksi koulutusjohtajalta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Hakemallamme henkilöllä on kehityshakuinen johtamisote ja hän on yhteistyökykyinen, toimialansa hyvin tunteva ammattilainen.

Viran kokonaispalkka on 6 600 euroa kuukaudessa ja virkaan sovelletaan ns. kokonaistyöaikaa. Palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun tulee toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Tarjoamme sinulle kaksikielisen kunnan nykyaikaisen ja eteenpäin pyrkivän työyhteisön, jossa arvostamme vahvaa ammattitaitoa, palvelualttiutta, avoimuutta ja kekseliäisyyttä. Tavoitteenamme on, että palvelutuotannossa Sipoo tunnetaan luovista ja rohkeista ratkaisuistaan.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta heti tai viimeistään 2.6.2023 klo 12.00 mennessä. Toimi nopeasti, sillä suorahaku ja haastattelut ovat käynnissä jo hakuaikana. Ohjaudut linkistä kuntarekry.fi sivustolle, johon voit täyttää perustietosi, liittää CV:n ja hakemuskirjeen.

Teemme yhteistyötä kumppanimme InHunt Group Oy:n kanssa, joten kysy lisätietoja matalalla kynnyksellä; Senior Headhunter Harri Roivainen, p. 0500918939 ja Senior Headhunter Janne Ilomäki, p. 050 364 0028. Sipoon kunnassa lisätietoja antaa kunnanjohtaja Mikael Grannas, p. 040 752 9803

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi/koulutus/
http://www.facebook.com/sipoonkoulutuspalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

InHunt Group Oy: Senior Headhunter Harri Roivainen, p. 0500918939 ja Senior Headhunter Janne Ilomäki, p. 050 364 0028.
Kunnanjohtaja Mikael Grannas, p. 040 752 9803.

Lisätietoja

Koulutus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Löydät lisää tietoa kunnasta työnantajana: https://www.sipoo.fi/palvelu/kunta-tyonantajana/


Osoite: Lukkarinmäentie 2, 04130 Sipoo
Sipoon kunta - Rökfri arbetsplats Sipoon kunta - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb