Koulutuspäällikkö (2) Tampereen seudun ammattiopisto TREDU - Tammerfors stad

Koulutuspäällikkö (2) Tampereen seudun ammattiopisto TREDU - Tammerfors stad

KOULUTUSPÄÄLLIKKÖ (2) Tampereen seudun ammattiopisto TREDU
Tredu on Tampereen kaupungin ylläpitämä ammatillinen oppilaitos, joka toimii 16 toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 18 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Ammatilliseen koulutukseen valmentavassa koulutuksessa on noin 500 opiskelijaa joka vuosi.
Haemme koulutuspäällikköjä Tredun Kalevan kampuksen Nokian Kankaantaankadun ja Nokian Kivimiehenkadun toimipisteisiin. Kaksi koulutuspäällikön tehtävää täytetään määräaikaisesti ajalla 1.8.2019 - 31.12.2021.
Koulutuspäällikkö johtaa toimintaa henkilöstönsä esimiehenä edistäen yhteisöllisyyttä, opetushenkilöstön itseohjautuvuutta ja vastuunkantoa, laadukasta oppimista ja toiminnan kokonaistuloksellisuutta. Koulutuspäällikkö vastaa alaisensa henkilöstön osalta työaikasuunnitelmista ja rekrytoinneista, osaamisen johtamisesta, työhyvinvoinnista ja työsuojelusta hyödyntäen työssään tiimivastaavien, alan kehittämisestä vastaavien koulutuspäälliköiden sekä muiden asiantuntijoiden osaamista. Koulutuspäällikkö johtaa koulutustoiminnan kokonaisuutta strategisen ohjelman mukaisesti ja vastaa koulutustarjonnan mitoittamisesta resursseihin. Koulutuspäällikkö osallistuu yritysyhteistyön ja kumppanuuksien kehittämiseen.
Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 13 §:n mukainen kelpoisuus.
Tehtävä edellyttää ammatillisen koulutuksen lainsäädännön ja kunnallisen päätöksenteon sekä opetushallituksen ohjeistuksen tuntemusta. Lisäksi henkilöstöasioissa edellytetään työ- ja virkaehtosopimusten (OVTES, KVTES) määräysten tuntemusta ja kykyä niiden soveltamiseen.
Koulutuspäällikön tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen ja englannin suullista ja kirjallista kielitaitoa, sekä esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja.
Tehtävässä katsotaan eduksi kokemus opettajan työstä. Opetushallinnon tutkinnon suorittaminen, kokemus esimiestyöstä, pedagogisesta, taloudellisesta ja operatiivisesta johtamisesta katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös oppilaitoksen toiminnanohjausjärjestelmän (esim. MultiPrimus) tuntemus. Arvostamme Nokian kaupungin palvelualueen, elinkeinorakenteen ja alueen verkostojen tuntemusta.
Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.
Lisätietoja tehtävästä antaa Kalevan kampuksen koulutusjohtaja Regina Blom puh. 040 806 2092.
Hakuaika päättyy 27.5.2019.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi. IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta http://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
 

Läs mer

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Jobb
  • tre-1-205-19
  • 13.5.2019 - 27.5.2019 23:59
  • TammerforsBirkaland

Kalevan kampuksen koulutusjohtaja Regina Blom puh. 040 806 2092.

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Mer om arbetsgivaren