Koulutuspäällikkö - Oulun seudun koulutuskuntayhtymä

Koulutuspäällikkö OSAOn Taivalkosken yksikkö, toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen vastuualueena metsä-, sosiaali- ja terveysalat sekä yksikön yhteisten tutkinnon osien opetus 1.8.2021 alkaen.
Sinä asiantuntija, kaipaatko kaltaistesi joukkoon? Haluatko tehdä työtä, jolla on todella merkitystä opiskelijoille ja koko yhteisölle. Suomen johtavassa ammattiosaajien koulutusyhteisössä, Koulutuskuntayhtymä OSAOssa työskentelet tiimissä, joka tekee tulosta hyvässä hengessä - työkaveria auttamalla ja yhteen hiileen puhaltamalla. Kilpailukykyisiä etuja ja kehittymismahdollisuuksia unohtamatta.
Tulet vastaamaan metsä-, sosiaali- ja terveysalojen sekä yhteisten tutkinnon osien osaamispalvelun opetusjärjestelyistä sekä opetuksen, oppimisympäristöjen ja elinkeinoelämäyhteyksien kehittämisestä. Vastaat vastuualueesi talouden käyttösuunnitelman sekä henkilöstösi työsuunnitelmien valmistelusta ja toteutuksen seurannasta sekä esimiestyöstä. Toimit myös metsäalan tutkintotiimin puheenjohtajana.
Odotamme sinulta ajantasaista osaamista ja kokemusta
- ammatillisesta koulutuksesta
- esimiestyöstä ja tiimityön johtamisesta
- elinkeinoelämäyhteistyön toteuttamisesta ja kehittämisestä
Katsomme eduksi kokemuksen
- opetusjärjestelyiden suunnittelusta
- oppimisympäristöjen kehittämisestä
Sovit hyvin johtotiimimme jäseneksi, kun sinulla on yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja olet mielelläsi kehittämässä uutta.
Kelpoisuusehdot:
Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998. Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaan. Palvelussuhteessa sovelletaan 6 kk koeaikaa.
OSAOssa hyvä työ palkitaan. Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen ja monipuolisen työn.
- upean työyhteisön, jossa saat työkavereiksesi eri alojen huippuasiantuntijoita.
- laadukkaat, modernit työ- ja oppimisympäristöt.
- joustavuutta ja mahdollisuuden etätyöhön.
- ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin sekä vireää työhyvinvointitoimintaa.
- monipuoliset liikuntatilat ja -mahdollisuudet.
- kattavan työterveyshuollon.
Kannustamme sinua myös kehittämään osaamistasi ja annamme siihen työkaluja!

Lisätietoja

http://www.osao.fi
http://www.osao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työstä ja OSAOsta kertoo mielellään yksikönjohtaja Esa Lahtela p. 050 5708 759, sähköp. esa.lahtela(at)osao.fi. Hakemukset tulee ensisijaisesti jättää sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Paperihakemukset lähetetään osoitteella Koulutuskuntayhtymä OSAO, Taivalkosken yksikkö, yksikönjohtaja Esa Lahtela, Jokijärventie 2, 93400 Taivalkoski. Kuoreen merkintä "koulutuspäällikkö"

Lisätietoja

Taivalkosken yksikkö

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, Ylläpitäjäpalvelut, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAO toimii Oulun seudulla ja Koillismaalla.


Osoite: Jokijärventie 2, 93400 Taivalkoski

Rekommenderade jobb