Koulutuspäällikkö, SOTE-sektori - FCG Grupp

Organisaatiomme kasvaa ja etsimme nyt kasvun tueksi uutta kollegaa FCG:n Koulutus- ja tapahtumapalveluiden osaamisryhmään kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Haemme joukkoomme uutta hyvän elämän tekijää. SOTE-sektorin koulutuspäällikkönä suunnittelet ja tuotat koulutuksia asiakkaidemme tueksi. Taustaltasi olet ehkä sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, terveystieteiden maisteri tai muuten kiinnostunut SOTE-sektorin kehittämisestä koulutuksen keinoin. Koulutuspäällikön työssä kartoitat aktiivisesti asiakkaiden tarpeita. Haluat oppia heidän haasteistaan ja olla heidän tukenaan. Etsit ja kartoitat maan parhaat asiantuntijat verkostoistamme sekä kunta- ja yrityskentältä suunnittelemiisi koulutuksiin.

Vaikka koulutuspäällikön tehtävä on hyvin itsenäinen ja tulosvastuullinen, olet meillä osa eri substanssialojen asiantuntijoista koostuvaa reilun kymmenen hengen tiimiä. Olemme aina tukenasi. Tiimissä vastaat toimintamme ja tuotteidemme kehittämisestä omien vastuidesi mukaisesti. Taustaltasi olet ehkä sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, terveystieteiden maisteri tai muuten kiinnostunut SOTE-sektorin kehittämisestä koulutuksen keinoin.

Uskomme että viihdyt meillä, jos alla olevat asiat saavat sinut nyökkäilemään:

• Suomi on ihan paras maa ‒ haluan olla mukana kehittämässä suomalaista kuntakenttää.
• Koulutuksella, tiedon lisääntymisellä ja verkostoissa toimimisella on ihmeellinen voima muuttaa asioita parempaan.
• Olet kouluttautunut sinua aidosti kiinnostavalle alalle ja haluat päästä hyödyntämään kiinnostustasi maailmaa ja elämää kohtaan. Olet valmis oppimaan uutta.
• Olet päämäärätietoinen, innovatiivinen ja ratkaisukeskeinen.
• Tiedät, että useimmiten asenne ratkaisee. Olet se sitkeä tyyppi, joka on päättänyt hoitaa hommat kotiin.
• Olet oma itsesi ja uskot itseesi. Uskot pystyväsi moneen, kykyysi oppia ja omaan kasvupotentiaaliisi.
• Tiedät, että kun oman jutun takana seisoo ylpeästi, sitä on myös helppo myydä.
• Olet samaan aikaan vastuunkantaja ja tiimipelaaja ‒ uskallat pyytää apua ja olet aina valmis auttamaan kollegaa.

Joukostamme löytyisi paikka myös tiiminvetovastuusta kiinnostuneelle ja mielellämme vahvistamme myös ruotsinkielentaitoisten joukkoamme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan ketterässä ja kehittyvässä organisaatiossamme vaikuttavan työn parissa. Arvostamme jatkuvan oppimisen asennetta ja yhdessä tekemistä. Meillä työskentelee eri aloille kouluttautuneita ammattilaisia. Rakennamme yhteisöllisyyttä monella tavoin ‒ meillä taukojumpataan päivittäin ja etsitään tilaisuuksia tutustua työkavereihin erilaisissa ympäristöissä.

Työ sijoittuu Helsingin toimipisteeseen, mutta työskentelemme hybridimallilla yhdistäen joustavasti lähi- ja etätyöskentelyn.

Missiomme on Hyvän elämän tekijät. Sen eteen teemme työtä joka päivä. Haluamme luoda parempaa ja helpompaa arkea ja kehittää yhdyskuntia. Toimintaamme ohjaavat konsernimme arvot ja hyveet Välittäminen, Uteliaisuus ja Vastuullisuus.

Tutustu työnantajaan
  • FCG Finnish Consulting Group Oy
  • Työpaikka
  • 160
  • Syksyllä sopimuksen mukaan
  • 27.8.2021 - 20.9.2021 23:59
  • Helsinki

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa johtaja Anniina Peltola puh. 044 737 4803 seuraavina aikoina: 30.8. klo 15.30-16.30, 31.8. klo 13-14, 1.9. klo 14-16, 2.9. klo 10.30-12.30, 6.9. klo 11-13.30, 9.9. klo 11-13.30, 10.9. klo 10-11.30 ja 13.9. klo 10-11.00
Kiinnostuitko? Hae tehtävään vapaamuotoisella hakemuksella ja CV:llä sivujemme kautta 20.9. mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja

Me FCG:llä luomme sujuvaa, turvallista ja tasavertaista arkea Suomessa ja maailmalla. Olemme kuntien, yritysten ja yhteisöjen kumppani monialaisessa yhdyskuntasuunnittelussa, osaamisen kehittämisessä, hyvän hallinnon edistämisessä ja ohjelmistokehityksessä. Yhdistämme eri alojen osaajat luomaan uutta ja toimimme aktiivisesti erilaisissa ekosysteemeissä ja verkostohankkeissa, jotka tukevat perustehtäväämme tehdä yhteiskunnista kestävämpiä ja parempia paikkoja elää. Työskentelemme kansainvälisten rahoituslaitosten ja ministeriöiden kanssa edistääksemme parempaa elämää myös kehittyvissä maissa. Tällä hetkellä FCG toimii globaalisti 7 eri maassa.

Rekommenderade jobb