test
Koulutussuunnittelija - Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Haemme Luksiaan koulutussuunnittelijaa teknologiatoimialalle 1.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen sijaisuus 5.10.2022 saakka.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa vähintään toisen asteen ammatillista tutkintoa (esim. merkonomi, sihteeri, tradenomi), erinomaisia tietoteknisiä taitoja, kokemusta opiskelijahallinnosta, Primus -opiskelijahallintojärjestelmästä ja valmiutta omaksua myös uusia sovelluksia.

Arvostamme kokemusta nuorten ja aikuisten kanssa työskentelystä, itsenäistä työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Palkattavan henkilön tehtäviin kuuluu mm koulutustarjonnan vieminen järjestelmään ja järjestelmän kehittäminen yhdessä muiden järjestelmää käyttävien kanssa. Hän osallistuu koulutusten viemiseen järjestelmiin (mm kurren lukujärjestykset) ja vastaa nimettyjen tutkintojen opintotarjonnan tekemisestä yhdessä koulutuspäällikön kanssa (sisällöt, aikataulut, toteutusmallit), sekä vastaa oman vastuualueensa tutkintojen rakenteen oikeellisuudesta.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:in mukaisesti. Ennen työtehtävän aloittamista valitun henkilön tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävän sijoituspaikka on Lohjan Toivonkadun toimipiste.

Lisätietoja antaa toimialarehtori Markku Loiskekoski puh 040 704 8807 tai sähköpostitse markku.loiskekoski(at)luksia.fi.

Hakuaika tehtävään päättyy 2.12.2021

Aiemmin haussa olleen tehtävän hakuaikaa on jatkettu ja alkuperäisessä haussa mukana olleet hakijat huomioidaan automaattisesti tässä haussa.

Lisätietoja

http://www.luksia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa toimialarehtori Markku Loiskekoski puh 040 704 8807 tai sähköpostitse markku.loiskekoski(at)luksia.fi.

Lisätietoja

Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Teknologia-toimiala Koulutuspalvelut

Luksia on menestyvä osaamisen ammattilainen, joka tarjoaa ammatillista koulutusta ja edistää osaamista. Koulutuskuntayhtymässä työskentelee noin 350 eri alojen ammattilaista ja opiskelijoita on vuosittain noin 3500.

Toimipisteemme sijaitsevat Lohjalla ja Vihdin Nummelassa sekä Espoossa ja Kirkkonummella.


Osoite: Toivonkatu 4, 08150 Lohja
Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb