Koulutusylilääkäri (perusterveydenhuolto) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

Koulutusylilääkäri (perusterveydenhuolto) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

ESSOTE hakee yleislääketieteenerikoislääkäriä koulutusylilääkärin virkaan perusterveydenhuoltoon vakituiseen virkaan 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Koulutusylilääkärinä vastaat Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän perusterveydenhuollon koulutustoiminnasta. Tehtävänäsi on koordinoida erikoituvien lääkäreiden ja perusterveydenhuollon lisäkoulutusvaiheessa olevien lääkäreiden ohjausta, organisoida yliopistojen terveyskeskusjaksojen toteuttamista, järjestää perusterveydenhuollon lääkäreiden toimipaikkakoulutusta ja toimia myös itse ohjaajana. Keskeisenä tehtävänä on yleislääketieteen erikoistumiskoulutuksen kehittäminen, ohjaajien tukeminen ja yhteistyö yliopiston ja alueen muiden toimijoiden kanssa. Tehtävänkuvaasi voidaan liittää kliinistä työtä 20-50%.

Tarjoamme sinulle kehittyvän, motivoituneen ja ammattitaitoisen työyhteisön, jossa pääset itse vaikuttamaan omaan työnkuvaasi.
Työantajana Essote on koulutusmyönteinen ja mahdollistaa talon ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumisen. Tulevaisuudessa panostus talon sisäiseen koulutukseen lisääntyy. Kesäkuussa 2019 avautuvassa simulaatiokeskuksessa voi harjoitella kädentaitoja ja yhteistoimintaa eri ammatti ryhmien kanssa.

Tervetuloa ESSOTE:n perusterveydenhuollon ylilääkäri tiimiin.

Viran kelpoisuusehtona on yleislääketieteen erikoislääkärin oikeudet ja vähintään kolmen vuoden palvelu erikoislääkärin virassa. Hakijalle katsotaan eduksi terveydenhuollon erikoistuvien koulutusrungon tuntemus sekä kokemus lääkäreiden kouluttamisesta.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää kokonaisnäkemystä sosiaali- ja terveydenhuoltojärjestelmän toiminnasta, hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä kehitysmyönteistä työotetta.

Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus.

Läs mer

http://www.essote.fi

Vastaanottopalvelujen ja perusterveydenhuollon ylilääkäri Jarmo Lappalainen, puh. 040 359 6613, jarmo.lappalainen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Maarit Varis, puh. 040 359 7878.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Adress: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.
Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.
Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.
Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.
Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Mer om arbetsgivaren