Koulutusylilääkäri

Haemme Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin Tyks Akuuttiin koulutusylilääkäriä.

Nykyinen koulutusylilääkärimme on eläköitymässä ja etsimme hänen työlleen jatkajaa johtamaan akuuttilääketieteen erikoisalan koulutusta Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä. Tavoitteemme on ollut, että koulutamme laaja-alaisia moniosaajia päivystystyöhön. Koulutusylilääkärinä sinun tulee olla aktiivinen koulutusohjelman sisältöä suunniteltaessa, jotta osaltasi pystyt varmistamaan erikoistuvalle lääkärille oikeuden hyvään koulutukseen.

Koulutusylilääkärinä olet yksi viidestä akuuttilääketieteen koulutuksen vastuuhenkilöistä Suomessa. Koulutuksen vastuuhenkilöt vastaavat kansallisesta akuuttilääketieteen opetussuunnitelmasta. Nykyisessä opetussuunnitelmassa korostuu osaamisperustainen erikoislääkärikoulutus, jonka perustana toimii eurooppalainen akuuttilääketieteen koulutusohjelma ja arvioinnissa ammattipätevyysosiot ja EPA-arvioinnit. Koulutuksen vastuuhenkilöt laativat ja tarkistavat erikoislääkäritentit 1-2 kertaa vuodessa.

Koulutusylilääkärinä vastaat myös Tyks erva-alueen akuuttilääketieteen erikoistumiskoulutuksesta yhteistyössä Satasairaalan ja Vaasan keskussairaalan koulutuksesta vastaavien lääkäreiden kanssa.

Tehtävään sisältyy myös Turun lääketieteellisen tiedekunnan lääkärien peruskoulutukseen liittyvien akuuttilääketieteen koulutusosioiden sisällöstä vastaaminen.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on akuuttilääketieteen erikoislääkärin tutkinto, soveltuva tohtorin tutkinto ja että osa tutkimustyöstä on ollut akuuttilääketieteeseen liittyvää. Lisäksi vaatimuksena on kokemus osaamisperusteisen erikoiskoulutuksen kehittämisestä ja opetustehtävistä.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutusylilääkäri Jarmo Lehtonen jarmo.lehtonen@tyks.fi ja toimitusjohtaja Sirpa Rantanen sirpa.rantanen@tyks.fi
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Tyks Akuutti

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20521 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs