Skip to main content
test

Kajaanin Mamselli tuottaa laadukkaita ja kilpailukykyisiä ateria- ja puhtaanapitopalveluja kestävän kehityksen mukaisesti. Mamselli on Kajaanin kaupungin omistama liikelaitos. Liikelaitoksena Mamselli toimii liiketoimintaperiaatteella ja tulosvastuullisesti. Kokonaisliikevaihto on n. 10 M€, jonka aikaan saa 170 ammatillisesti sitoutunutta mamsellilaista.

Tarvitsemme ammattitaitoiseen joukkoomme määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 19.8.2022-14.9.2022 koulutyöntekijää Lyseolle puhtaanapitotehtäviin. Työaika on kokoaikainen ja keskimäärin 38,25h/vko.

Koulutyöntekijän tehtävät ovat monipuolisia - huolehdit koulun asiakaspalvelusta ja puhtaanapidosta palvelusopimuksen ja -kuvauksen sekä tehtäväkortin mukaisesti. Koulutyöntekijänä työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Odotamme sinulta positiivista asennetta ja halua oppia uutta. Tehtävään valitulta edellytetään ammatti- ja hygieniaosaamista sekä alalle soveltuvaa perustutkintoa.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus Kuntarekry.fi-palvelussa mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen Kajaanin Mamselli, Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani. Hakuaika päättyy 18.8.2022 klo 15.

Lisätietoja

http://www.kajaani.fi/kajaaninmamselli/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiimiesimies Carina Pääkkönen p. 044 7100 440, carina.paakkonen@kajaani.fi
Riikka Soldatkin-Kilponen p. 044 7147 609, riikka.soldatkin@kajaani.fi

Lisätietoja

Kajaanin kaupunki, Kajaanin Mamselli

Hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva Kajaani on reilun 36 000 asukkaan kaupunki Kainuussa, kauniin Oulujärven ja Kajaaninjoen maisemissa. Sopivan kokoisessa kaupungissa pääset luontoon jo kotiovelta ja kaikki tarvittavat palvelut löytyvät kävelymatkan etäisyydeltä.Kajaani on monimuotoinen maakuntakeskus, jossa arki on helppoa lyhyiden välimatkojen ansiosta, eivätkä ruuhkat rasita arkea. Työpaikan ja kodin väliset matkat hoituukin usein helposti kävellen tai pyöräillen. Kajaanin vahvuuksia ovat korkea kansainvälinen osaamistaso, monipuoliset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet ja kattava kulttuuritarjonta.

ASTU KAJAANIN AIKAVYÖHYKKEELLE Kajaani sijaitsee keskellä Suomea toimivien liikenneyhteyksien, upeiden vaaramaisemien ja vesistöjen ympäröimänä. Viihtyisää kaupunkiympäristöä kehitetään ja hoidetaan jatkuvasti kuntalaisten iloksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi. On todistettu, että Kajaanissa vuorokauteen mahtuu 26 tuntia. Viikkojen, kuukausien ja vuosien kuluessa siitä kertyy paljon ylimääräistä aikaa. Aikaa tehdä sitä mitä olet aina halunnut tehdä. Aikaa kasvaa ja unelmoida. Kyseessä onkin ihan oma aikavyöhykkeensä, jolla on mahdollista toteuttaa asioita, joista monissa kaupungeissa voi vain haaveilla. Kajaanin aikavyöhyke on kehittynyt suojassa ruuhkaparvilta ja jonotukselta. Kajaanin aikavyöhyke sopii sinulle, joka haluat harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Toteuttaa itseäsi, saada asioita aikaan työelämässä ja viettää aikaa perheesi kanssa. Täällä sinun ei tarvitse valita tärkeiden asioiden väliltä. Lue lisää elämästä Kajaanissa: www.kajaani.fi/267 Kajaanin aikavyöhyke 26/7 | Kajaani On todistettu, että Kajaanissa vuorokauteen mahtuu 26 tuntia. Viikkojen, kuukausien ja vuosien kuluessa siitä kertyy paljon ylimääräistä aikaa. Aikaa tehdä sitä mitä olet aina halunnut tehdä.


Osoite: Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani

Rekommenderade jobb