Kouluvalmentaja, 2 työsuhdetta - Åbo stad, Bildningssektorn

Kahden kouluvalmentajan määräaikainen työsuhde Turun kaupungin perusopetuksessa

Turun kaupungin kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuudessa (perusopetus) on avoinna kaksi kouluvalmentajan määräaikaista työsuhdetta osana Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa YSIKYMPPI - yhteisöllisen ja sitouttavan kouluyhteisötyön mallien pilotointi -projektia. Projektin tavoitteena on käytössä olevien koulupoissaolohin puuttumisen mallien kokoaminen ja niiden kehittäminen, uusien koulunkäyntiin sitouttavien koulun arjen käytäntöjen kokeilu ja levittäminen sekä kouluvalmentajan käytön kokeilu valituissa pilottikouluissa. Projekti toteutetaan neljän opetuksen järjestäjän verkostossa (Turun kaupunki, Liedon kunta, Raision kaupunki, Turun yliopisto / Turun normaalikoulu).

Kouluvalmentajan tehtävään kuuluu koulunkäynnin moniammatilliseen tukeen osallistuminen ja koulupoissaolojen ennaltaehkäisevä toiminta pilottikouluissa sekä kouluvalmentajan työnkuvan kehittäminen.

Tehtävään valittavalta vaaditaan soveltuva koulutus tai tutkinto. Arvostamme yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja, kokemusta ohjaus- ja tukitoiminnasta ja moniammatillisesta yhteistyöstä sekä perusopetuksen tuntemusta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Riikka Koivunen (28.-30.6. ja 2.-5.8.),
puh 044 907 2350, riikka.koivunen@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus, Perusopetus

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: 20700 Turku

Rekommenderade jobb