Kouluyhteisöohjaaja

Tehtävänkuvaus:
Ylöjärven kaupungin nuorisopalveluissa on haettavana määräaikainen kouluyhteisöohjaajan toimi ajalle 11.1.2021-31.12.2021.

Kouluyhteisöohjaaja toimii Metsäkylän Yhtenäiskoululla nuorisotyön ammattilaisena ja opetushenkilöstön jäsenenä. Työhön kuuluu yhteistyötä opetushenkilöstön, oppilashuollon, nuorisotyön toimijoiden sekä muiden tahojen kanssa. Kouluyhteisöohjaaja toimii omalta osaltaan vahvistaen oppilaiden kouluun kuulumisen tunnetta sekä yhteisöllisyyttä oppilaiden välillä. Tavoitteena on kehittää toimintaa ja yhteistyötä eri tahojen kesken. Nämä toimijat ovat osaltaan vaikuttamassa lasten ja nuorten kasvuun ja hyvinvointiin sekä edistää myönteistä koulukulttuuria koulun arjessa. Tunne- ja vuorovaikutustaitojen vahvistaminen on tärkeä osa työtä. Koulujen loma-aikoina kouluyhteisöohjaaja toimii nuorisopalveluiden leiri-, retki- ja tapahtumatyössä.

Työhön valitulla tulee olla kykyä työskennellä itsenäisesti ja moniammatillisissa työryhmissä.

Edellytämme:
Kelpoisuusvaatimuksena on yhteisöpedagogi (amk) tai muu soveltuva korkeakoulututkinto. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Arvostamme:
Arvostamme työkokemusta vastaavanlaisissa tehtävissä sekä hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö ja ihmissuhdetaitoja.

Muut tiedot:
Muut palvelusuhteet ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Koeaika 5 kk. Valitun tulee esittää ennen tehtävän vastaanottamista voimassaoleva rikostaustaote.

Yleistä:
Hakemus täytetään Kuntarekrytointi- ohjelmassa

Hakuaika päättyy 26.11.2020 klo 16:00. Huomioimme ainoastaan määräaikaan mennessä tulleet hakemukset.

Haastattelut järjestetään 3.-4.12.2020. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin erikseen

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi/nuorten-ylojarvi

Tutustu työnantajaan

Tiina Salomäki, nuorisotyön koordinaattori, tiina.salomaki@ylojarvi.fi, 050 523 2087

Ylöjärven kaupunki, Sivistysosasto
Osoite: Kuruntie 14, 33470 Ylöjärvi

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, yli 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.

Ylöjärven kaupunki - Rökfri arbetsplats