test

Kuljetuspäällikkö

Ansök senast  9.12.2022 15:00

KULJETUSPÄÄLLIKKÖ

Lapin hyvinvointialueella on haettavana
KULJETUSPÄÄLLIKÖN TOIMI

Lapin hyvinvointialueella on haettavana ajalla 25.11.-9.12.2022 toistaiseksi voimassa olevaan kuljetuspäällikön toimi. Toimi sijoittuu hyvinvointialueen organisaatiossa hallinto- ja tukipalveluiden toimialalle, jonka vastuualueita ovat laki- ja hankintapalvelut, hallinto- ja toimistopalvelut, henkilöstöpalvelut, talouspalvelut, ruokapalvelut sekä tekniset ja logistiikkapalvelut.

Kuljetuspäällikkönä toimit Lapin hyvinvointialueen tekniset ja logistiikkapalvelujen vastuualueella, logistiikka-, materiaali- ja henkilöliikennepalvelut vastuuyksikössä, logistiikkapalvelun esihenkilötehtävissä. Työtehtäviisi kuuluu tarvittaessa suorittavia kuljetuksen työtehtäviä.

Vastaat Länsi-Pohjan keskussairaalan sisä- ja ulkologistiikasta. Vastuualueesi on Lapin hyvinvointialueen Lounais-Lapin palvelualue (Kemi, Keminmaa, Simo, Tervola, Tornio, Ylitornio). Tunnet sairaalaympäristön merkityksen sote-alan ydintoiminnalle. Toimit yhteistyössä sidosryhmäedustajien sekä vastuuyksikkösi henkilöstön kanssa. Toimit esihenkilönä kuljetukselle sekä lähettikeskukselle.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, kokemusta kuljetuspäällikön tehtävistä ja esimiestyöstä. Ajokortti pakollinen (B-luokka).

Toimessa voidaan noudattaa koeaikaa (enintään 6 kk). Toimeen valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014) sekä mahdollinen soveltuvuusarviointi.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävään haetaan sähköisellä lomakkeella Kuntarekryssä >> Linkki aukeaa uudelle välilehdelle. Hakuaika päättyy 9.12.2022 klo 15.00.

Sähköisellä hakulomakkeella tulee ilmoittaa koulutus ja työkokemus, jonka hakija haluaa otettavaksi huomioon ansiovertailussa.

Lisätietoja
logistiikkapäällikkö Hannu Niskanen, 040 865 0773, hannu.niskanen@lapha.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Läs om arbetsgivare