Kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja

Porvoon kaupungin sivistyspalvelut hakee kulttuuri- ja vapaa-aikajohtajaa vakituiseen virkaan 1.5.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Porvoo on Suomen 2.vanhimpana kaupunkina tunnettu idyllisistä kansallismaisemistaan, punaisista ranta-aitoistaan, taiteilijoistaan, historiaa huokuvan Vanhan Porvoon tunnelmasta, valtiopäivätanssiaisista ja lukuisista kahviloista ja ravintoloista. Jokilaakson ainutlaatuista Kansallista kaupunkipuistoa täydentävät vahva nykypäivän elämänsyke ja monipuoliset kulttuuri- ja vapaa-ajan palvelut eri puolilla kaupunkia, mm. Taidetehtaalla ja Kokonniemen liikuntakeskuksessa. Porvoo sijaitsee vain 50 kilometrin päässä metropolista. Tule kehittämään Porvoota ainutlaatuisena kulttuuri- ja vapaa-ajan kaupunkina.

Kulttuuri- ja vapaa-aikajohtajan tehtävät

Kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja vastaa sivistystoimen johdossa Porvoon kaupungin strategian mukaisesta Kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden johtamisesta, taloudesta, toiminnasta ja tehtäväalueen kehittämisestä. Hän raportoi toiminnasta sivistysjohtajalle.

Tehtäväalueeseen kuuluvat kuusi toimintayksikköä: kirjasto-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut sekä taiteen perusopetuksen ja vapaan sivistystyön oppilaitosten alueelliset palvelut. Kulttuuri- ja vapaa-aikajohtajan ja yksikköjen tukena on myös muuta hanke-, viestintä- ja hallintohenkilökuntaa. Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut tekee laajaa yhteistyötä 3. sektorin, alan sidosryhmien ja yrittäjien kanssa. Kaikki palvelut ovat kaksi- tai useampikielisiä.

Kelpoisuusehdot

Virkaan valittavalla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, alan monipuolinen tuntemus, vahva johtamis- ja taloushallinnon kokemus sekä visionäärinen ja luova ote kulttuuri- ja vapaa-ajan palveluiden kehittämiseen. Sivistystoimen, hyvinvointityön ja kulttuurin valtakunnalliset verkostot ja yhteistyömuodot ovat hänelle tuttuja. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä viestintä- ja tietoteknisiä taitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja ruotsin kielen taitoa. Muu kielitaito ja osaaminen katsotaan eduksi.

Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Palkkaus on KVTES:n mukaan

Lähetä hakemuksesi 22.01.2021 klo12 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoa antavat: Sivistysjohtaja Sari Gustafsson, sari.gustafsson@porvoo.fi, puh. 045 6577 892
Hallintojohtaja Camilla Simolin-Backman, camilla.simolin-backman@porvoo.fi, puh. 040 5319 560

Porvoon kaupungin sivistyspalvelut
Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.

Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats