Kulttuuriohjaaja

Haemme kulttuuriohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Kivelän seniorikeskukseen.

Kivelässä toimii kaksi lyhytaikaishoidon ja viisi ympärivuorokautisen hoidon osastoa sekä päivätoimintayksikkö. Osastoista kaksi on arviointi- ja kuntoutusyksiköitä ja osa osastoista ja päivätoimintapaikoista on ruotsinkielisille asiakkaille. Asiakaskunta koostuu yli 65-vuotiaista helsinkiläisistä ja keski-iän ollessa 85 vuotta. Kivelän yhteyteen kuuluu myös Kampin palvelukeskus.

Kulttuuriohjaajana olet tukemassa ja mahdollistamassa ikääntyneen kulttuuristen oikeuksien toteutumista ja teet näkyväksi kulttuurin laajaa käsitettä. Kulttuuriohjaajana pääset kehittämään, suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaiden rikasta, elämänmakuista arkea Kivelässä.
Kulttuurisen vanhustyön osaajana työskentelet hoitotiimissä, jossa toimii lähi- ja sairaanhoitajia, fysio- ja toimintaterapeutteja sekä sosiaaliohjaajia. Työnkuva sisältää Kivelän yhteisten tapahtumien koordinointia, viestintää ja käytännön järjestämistä. Kulttuurista asiantuntijuutta hyödynnetään hoidon ja kuntoutuksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Kulttuuriohjaajan tehtäviin kuuluu Kivelän vapaaehtoistyön koordinointi.

Kulttuuriohjaajan työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja ryhmänohjaustaitoja. Lisäksi työn hoitaminen edellyttää ikääntyneen asiakkaan arvostavaa ja ymmärtävää kohtaamista. Toivomme, että omaat kokemusta muistisairaiden kanssa työskentelystä sekä ymmärrät ikääntymistä laajempana ilmiönä. Työssä tarvitaan lisäksi tietoteknistä osaamista ja taitoa hyödyntää sosiaalista mediaa. Odotamme hakijalta myös kiinnostusta luovien menetelmien käyttöön.

Uusi Apotti-potilastietojärjestelmä tulee käyttöömme keväällä 2021.

Tehtävä täytetään 1.2.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Helsingin kaupungilla on hyvät työsuhde- ja henkilöstöetuudet. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa.

Jätäthän hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Koulutusvaatimuksena soveltuva alempi korkeakoulututkinto (esim. ohjaustoiminnan artenomi, taidepedagogi, teatteri-ilmaisun ohjaaja, yhteisöpedagogi, geronomi ja sosionomi menetelmällisin osaamisin).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä luetaan eduksi ruotsinkielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://helmi.hel.fi/Sote/osastot/sairaala_kuntoutus_ja-hoivapalvelut/etelan_palvelualue/kivelan_seniorikeskus/sivut/kivelanvanhustenkeskus.aspx

Tutustu työnantajaan

vs ylihoitaja Kaija Ketonen, p. 09 310 64134 kaija.ketonen@hel.fi
osastonhoitaja Sari Harakka, p. 09 310 46195 sari.harakka@hel.fi

Sosiaali- ja terveystoimiala, Etelän palvelualue, Kivelän seniorikeskus
Osoite: Sibeliuksenkatu 14, 00260 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.