Kulttuurituottaja - Rovaniemen kaupunki

Rovaniemen kaupungin sivistyksen toimialan vapaa-ajan palveluissa on haettavana kulttuurituottajan toimi.

Rekrytointi toteutetaan anonyymina rekrytointina. Se tarkoittaa, että hakemuksista poistetaan hakijan nimi, ikä, äidinkieli ja sukupuoli. Täytäthän huolellisesti tutkinto, kielitaito ja työkokemus kohdat, sillä haastateltavat valitaan niiden tietojen perusteella. Huomioithan myös vapaata hakemus tekstiä kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Haastateltavat henkilöt valitaan anonyymien hakemusten joukosta, jonka jälkeen rekrytointi etenee normaalisti.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi opistoasteinen tutkinto.

Kulttuurituottaja vahvistaa omalla työllään kulttuurin merkitystä hyvinvoinnin ja elinvoiman rakentajana sekä ylläpitäjänä. Tuottajan keskeisiä tehtäviä ovat kulttuuriavustuksiin ja - sopimuksiin liittyvät tehtävät, kehittämistoimet, yhteistyö eri toimijoiden kanssa sekä kulttuuritapahtumien ja tilaisuuksien tuottaminen. Lisäksi tuottaja vastaa kulttuuripalveluiden saatavuudesta ja saavutettavuudesta kaupungin eri alueilla. Tehtävässä edellytetään ajokorttia ja toivotaan lisäksi oman auton käyttömahdollisuutta.

Työ alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Tehtävää haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry.
Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta, tulee hakemus toimittaa postitse: Rovaniemen kaupunki, kaupungin kirjaamo, Koskikatu 27, 3. kerros 96100 Rovaniemi, tai toimittaa Rovaniemen kaupungin Olkkarin Osviitan asiakaspalvelupisteeseen: Rovaniemen kaupunki, kaupungin kirjaamo, Koskikatu 25, 2. kerros. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

Hakuaika päättyy 02.08.2021. Hakemusten tulee olla perillä klo 15:00. Myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon.
Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelualuepäällikkö Merja Tervo, 040 736 5671

Lisätietoja

Rovaniemen kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Vapaa-aika

Kulttuurituottaja tekee toimialat ylittävää yhteistyötä taiteen ja kulttuurin sekä kaupunkilaisten ja osallisuuden edistämiseksi.


Osoite: Pohjolankatu 4-6, 96910 Rovaniemi

Rekommenderade jobb