test
Kunnallistekniikan ammattimies - Vasa stad

Kuntatekniikan rakentaminen hakee vakinaiseen työsuhteeseen kahta kunnallistekniikan ammattimiestä.

Kunnallistekniikan ammattimiehen tehtäviin kuuluu kunnallistekniikan ja liikenneväylien (kadut) rakentamistehtäviä. Kunnallistekniikan ammattimies toimii kuntatekniikan rakentamisessa työmaapäällikön alaisuudessa.

Kuntatekniikan rakentaminen huolehtii katujen ja yleisten alueiden investointikohteiden ohjelmoinnista, rakentamisesta ja rakennuttamisesta. Katujen rakentaminen ja korjaaminen pitää katuverkoston kattavana ja hyvässä kunnossa. Katuja rakennetaan yhdessä urakoitsijoiden kanssa tai kaupungin omana tuotantona.

Kunnallistekniikan ammattimiehen kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on riittävä työkokemus maarakennusalalta. Rakennusalan ammattitutkinto katsotaan eduksi.

Kielitaitovaatimuksena on toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen osaaminen ja toisen tyydyttävä.

Edellytämme kykyä itsenäiseen työhön sekä joustavuutta ja sopeutumiskykyä työskennellä rakentamisen erilaisissa tehtävissä kadunrakennustyömailla. Edellytämme myös voimassa olevia tieturva- ja työturvallisuuskortteja.

Arvostamme hyvää yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, vastuuntuntoa, innostunutta ja ennakkoluulotonta sekä kehityshaluista asennetta. Arvostamme myös monipuolista kokemusta kunnallistekniikan puolelta sekä konetöistä.

Tarjoamme mukavan haasteellisen työympäristön monipuolisilla työtehtävillä ja työkaluilla.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus).

Haastattelut pidetään viikolla 4.
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työpäällikkö Jukka-Pekka Raja-aho puh. 0400 510 239

Lisätietoja

Kuntatekniikka

Kun kävelet kadulla, avaat vesihanan tai hengität puhdasta ilmaa, käytät kaupunkiympäristö toimialan tarjoamia palveluita ja hyödynnät valvomaamme ympäristöä. Osaajamme huolehtivat Vaasan teknisestä rakenteesta ja teknisistä palveluista. Palvelemme muun muassa kiinteistö-, mittaus-, kaavoitus-, katu- ja viheralueasioissa.


Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa
Vaasan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb