Kunnallistekniikan rakennuttajainsinööri - Pirkkalan kunta

Kunnallistekniikan rakennuttajainsinööri

Pirkkalan kunnassa on haettavana kunnallistekniikan rakennuttajainsinöörin vakituinen työsuhde 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava tutkinto.

Arvostamme kokemusta työkokemusta infrarakentamisesta ja rakennuttamisesta, oma-aloitteisuutta, projektinhallintataitoja ja monipuolista yhdyskuntatekniikan osaamista. Työtehtävien hoitaminen vaatii oman auton käyttömahdollisuutta.

Rakennuttajainsinöörin työkuvaan kuuluu infrarakennushankkeiden valmistelu ja suunnitteluttaminen, rakennuttaminen ja työmaavalvonta sekä hankkeisiin liittyvä projektinhallinta ja kustannusseuranta.
Lisäksi työtehtäviin kuuluu myös työturvallisuuskoordinaattorin tehtävät ja yhdyskuntatekniikan päällikön sijaistus.

Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä soveltuvuuslausunto terveydentilastaan.

Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Palkkaus ja työaika TS sopimuksen mukainen.

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa. Soitamme haastattelutsut viikolla 30-31. Haastattelut pidetään 5.8.-9.8. 2019

Lisätietoja antaa: yhdyskuntatekniikan päällikkö Antti Reinikka, puhelin: 040 133 5603, sähköposti: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Pirkkalan kunta
Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1 400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.
Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.
Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan