Skip to main content
test

Nurmijärvi - paremman arjen ilmiö

Oletko uusi osaaja joukkoomme?

Etsimme

KUNNALLISTEKNIIKAN SUUNNITTELIJAA

vakinaiseen työsuhteeseen ympäristötoimialan kunnallistekniikan suunnitteluyksikköön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn tiiviistä yhteistyötä tekevän pienen yksikön jäsenenä, monipuoliset työtehtävät ja hyvän työilmapiirin.

Kunnallistekniikan suunnittelijana

  • laadit katu- ja vesihuoltosuunnitelmia ja liikenneturvallisuuteen liittyviä suunnitelmia
  • valmistelet sijoituslupia ja liitoskohtalausuntoja
  • osallistut kunnallistekniikan ICT-järjestelmien kehittämiseen ja sisällön tuottamiseen
Jos sinulla on soveltuva teknisen alan tutkinto (insinööri tai teknikko), hyvä kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito ja soveltuvuutta tehtävään, odotamme hakemustasi!

Käytät työssäsi AutoCAD-ohjelmistoa ja Novapoint -suunnitteluohjelmaa office-työkalujen lisäksi, joten niiden hallinta katsotaan eduksi. Lisäksi olet kehittämässä ja koordinoimassa teknisen keskuksen paikkatietojärjestelmiä, mm. katurekisteriä (Trimble Locus).

Arvostamme muutaman vuoden työkokemusta kunnallistekniikan suunnittelusta, mutta huomioimme myös vastavalmistuneet. Lisätietoja tehtävästä antaa liikenneinsinööri Pia Korteniemi, p. 040 317 2311, pia.korteniemi@nurmijarvi.fi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus perustuu kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimukseen ja työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 27.3.2023 klo 15.00. Tehtävään haetaan sähköisesti. Aiemmin lähetetyt hakemukset huomioidaan. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu myös kuntaamme Instagramissa @nurmijarvi_paremmanarjenilmio ja Facebookissa @Nurmijärven kunta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

liikenneinsinööri Pia Korteniemi, p. 040 317 2311, pia.korteniemi@nurmijarvi.fi.

Lisätietoja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä.\nNurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta.\nKuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin.\nArvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö.\nOlemme savuton työpaikka.


Osoite: Keskustie 2 B, Nurmijärvi

Rekommenderade jobb