Kunnallistekniikan suunnittelija

Nurmijärvi - Positiivinen ilmiö

Etsimme

KUNNALLISTEKNIIKAN SUUNNITTELIJAA

vakinaiseen työsuhteeseen ympäristötoimialan kunnallistekniikan suunnitteluyksikköön.

Oletko uusi osaaja joukkoomme? Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn tiiviistä yhteistyötä tekevän pienen yksikön jäsenenä, monipuoliset työtehtävät ja hyvän työilmapiirin.

Kunnallistekniikan suunnittelijana

  • laadit katu- ja vesihuoltosuunnitelmia ja liikenneturvallisuuteen liittyviä suunnitelmia
  • valmistelet sijoituslupia ja liitoskohtalausuntoja
Jos sinulla on soveltuva teknisen alan tutkinto (insinööri/ teknikko), odotamme hakemustasi! Arvostamme muutaman vuoden työkokemusta kunnallistekniikan suunnittelusta, mutta huomioimme myös vastavalmistuneet. Käytät työssäsi AutoCAD-ohjelmistoa ja Novapoint -suunnitteluohjelmaa office-työkalujen lisäksi, joten niiden hallinta katsotaan eduksi.

Tule kivaan tiimimme! Tutustu kuntamme arkeen myös Instagramissa ja Facebookissa. Hae tehtävää 22.1.2021 klo 15 mennessä sähköisesti. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus perustuu kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimukseen ja virkasuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Kysy lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa liikenneinsinööri Pia Korteniemi 8.1.2021 alkaen, p. 040 317 2311, pia.korteniemi@nurmijarvi.fi.

Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan
  • Nurmijärven kunta
  • Työpaikka
  • nur-4936
  • 28.12.2020 - 22.1.2021 15:00
  • NurmijärviUusimaa

liikenneinsinööri Pia Korteniemi 8.1.2021 alkaen, p. 040 317 2311, pia.korteniemi@nurmijarvi.fi.

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.