Kunnaneläinlääkäri

TULE MEILLE - Tervon yhteistoiminta-alueelle
Haemme kiertävää kunnaneläinlääkäriä Tervon yhteistoiminta-alueella
Viran hakuaika on 31.3.2021asti.
Työ on monipuolista sekapraktiikkaa.
Meillä pääset kehittämään yhteistoiminta -alueen toimintaa, olipa vahvuutesi pieneläinpraktiikassa tai nautojen terveydenhuollossa.
Täällä voit vaikuttaa työhösi ja aikatauluihisi. Meillä saat neuvoja ja tukea kollegoilta. Jos haluat, saat kahdeksi viikoksi sinulle nimetyn tutorin, jolle voit soittaa missä tahansa asiassa. Ja koulutuksiin pääset halutessasi - erikoituminen on mahdollisuus.
Alueemme on nautakarjavaltaista maatalousaluetta, mutta pieneläinten osuus kasvaa koko ajan. Virantoiminta alue kattaa koko yhteistoiminta-alueen. Päivystysvelvollisuus on 1/5.
Katso Sisä-Savossa vastaavaa työtä tekevän tulevan kollegasi Tanjan uratarina täältä: https://youtu.be/MZZIXOyhnQA
Viran kelpoisuusvaatimukset on määritelty eläinlääkintähuoltolaissa (765/2009 §16 mom. 2) sekä valtioneuvoston asetuksessa eläinlääkintähuollosta (1031/2009 § 2). Viranhoidon edellytyksenä on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto ja sujuva suomen kielen taito.
Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n ja LS:n ja eläinlääkäriliiton suosituksen mukaan. (2535€/kk+ 445€ kiertävän KELL vaatimuslisä) Palkkaus, päivystystiheys, päivystyskorvaukset ja päivystysvapaiden kertyminen paikallissopimuksen mukaisesti. Valinnassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavan on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

https://www.tervo.fi/ymparistoterveyspalvelut
https://www.tervo.fi/elainlaakinta

Tutustu työnantajaan

Ympäristöterveysjohtaja p.044 7499 400, maija.lehtonen@tervo.fi

Tervon kunta ympäristöterveyspalvelut
Osoite: Ainonkatu 4, 77600 Suonenjoki

Tervon kunta hoitaa isäntäkuntana kuuden kunnan ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-aluetta (Keitele, Pielavesi, Rautalampi, Suonenjoki, Tervo ja Vesanto). Yhteistoiminta-alueella on kaksi päivystysaluetta; Keitele-Pielavesi sekä Rautalampi-Suonenjoki-Tervo-Vesanto. Meillä on 1,4 valvontaeläinlääkärin ja 9 praktisoivan eläinlääkärin virkaa. Joista yksi, juuri tämä kiertävä praktisoivavirka toimii eri toimipisteissä sijaistaen muita vakituisia praktikkoja