test

Kunnaneläinlääkärin virkaan kuuluvat pääasiassa tuotanto- ja seuraeläinten terveyden- ja sairaudenhoito sekä päivystysvelvollisuus. Lisäksi virkaan kuuluu jonkin verran virkatehtäviä eläinsuojelun, eläintautien ja elintarvikevalvonnan osalta.
Keski-Savon ympäristötoimen toimialueeseen kuuluu kolme kuntaa (Leppävirta isäntäkunta, Joroinen ja Heinävesi) sekä kaksi kaupunkia (Pieksämäki ja Varkaus).

Keski-Savon ympäristötoimella on 6 kunnaneläinlääkärin virkaa, joiden kesken päivystykset jaetaan. Viikonloput ja pitkät pyhät jaetaan vähintään kahdelle, joten käytännössä viikonloppuvuoroja on useammin kuin 1/6, mutta vain puolet viikonlopusta kerrallaan. Tämä järjestely mahdollistaa sopimuksen mukaiset lepoajat kunnaneläinlääkäreille.
Ympäristötoimella on kaksi valvontaeläinlääkärin virkaa, mutta kenttätyössä tällä hetkellä vain yksi, joten kukin praktikkoeläinlääkäri toimii vuorollaan hänelle työparina.

Tämä haettavana oleva kunnaneläinlääkärin virka on sijoitettu kahdelle toimipaikalle (Ruukintie 5, Leppävirta ja Kontiopuisto 36, Pieksämäki). Viranhaltijan tulee olla valmis vaihtamaan toimipaikkaa kesken viikon yksikön työvoimatarpeen mukaan. Pääpaino työtehtävissä on Leppävirran alueella.

Yksikössä on säännöllinen kokouskäytäntö ja hyvät mahdollisuudet kouluttautumiseen.

Viran kelpoisuusehtona on laillistetun eläinlääkärin pätevyys ja hyväksytysti suoritettu virkaeläinlääkärikurssi, mikäli se ei ole kuulunut eläinlääkärin perustutkintoon. Viran hoitaminen edellyttää hyvää yhteistyökykyä työyksikössä, asiakaspalveluhenkisyyttä, voimassa olevaa ajokorttia ja oman auton käyttämistä. Tuore työkokemus kunnaneläinlääkärin työstä katsotaan eduksi.

Hakijat haastatellaan paikan päällä Pieksämäellä tai Varkaudessa viikolla 50 ja 51.

Virkaan valitun on esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti Kuntarekry -palvelun kautta (työavain: 396186) perjantaihin 10.12.2021 klo 14.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.leppavirta.fi
http://www.keskisavonymparistotoimi.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Merja Voutilainen, ELL Terveysvalvonnan johtaja
merja.voutilainen@leppavirta.fi
p. 044 3686 732
24. - 26.11.2021 aikana ympäristöpäällikkö Eila Kainulainen, eila.kainulainen@leppavirta.fi, 044-7906049

Lisätietoja

Leppävirran kunta

Leppävirta on n. 10 000 asukkaan vireä ja nykyaikainen asuin- ja yrityskunta. Se sijaitsee valtatie 5:n ja Saimaan syväväylän varressa Kuopion eteläisenä naapurina. Leppävirta tarjoaa hyvine palveluineen turvallisen ja viihtyisän elinympäristön. Leppävirran kunta on savuton työnantaja.

Keski-Savon ympäristötoimi on viiden kunnan muodostama ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alue (Heinävesi, Joroinen, Leppävirta, Pieksämäki, Varkaus). Keski-Savon ympäristötoimi hoitaa terveysvalvonnan ja eläinlääkintähuollon tehtävien lisäksi myös ympäristönsuojelun tehtävät. Isäntäkuntana toimii Leppävirran kunta. Terveysvalvonnassa on terveysvalvonnan johtajan viran lisäksi seitsemän terveystarkastajan sekä kuusi eläinlääkärin virkaa ja kaksi valvontaeläinlääkärin virkaa.


Osoite: Ruukintie 5, 79100 Leppävirta
Leppävirran kunta - Rökfri arbetsplats Leppävirran kunta - Ansvarig sommararbetsgivare Leppävirran kunta - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb