Skip to main content
test
Kunnaneläinlääkäri: Liperi / Polvijärvi / Outokumpu; määräaikainen (id5972) - Siun sote

Maalaismaista sekapraktiikkaa tarjolla Joensuun länsipuolella Pohjois-Karjalan yhteistoiminta-alueella

Siun sotessa on haettavana KUNNANELÄINLÄÄKÄRIN viransijaisuus 2.3.3023 saakka Käsämän yhteisvastaanotolle tai Polvijärven vastaanotolle.

Pohjois-Karjalan upea luonto ja iloiset ihmiset kutsuvat viihtymään! Käsämän vastaanoton yhteydessä on Liperin kunnan uimahalli ja kuntosali sekä pihasta lähtee 65 km mittainen harjumaisemissa kulkeva ulkoilureitistö. Polvijärveltä ajat puolessa tunnissa mm. Kolin kansallispuistoon.

Kuuntelemme mielellämme toiveitasi työjärjestelyjen suhteen. Voit päivystää vähän tai paljon. Voit työskennellä osan kuukaudesta tai lyhennettyä viikkoa, niin halutessasi. Useamman eläinlääkärin yhteisössä työnkuva on muokattavissa ja sovittavissa. Sovitaan sinulle sopivat työskentelyajat, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Alueellamme on Käsämässä useamman eläinlääkärin yhteisvastaanotto, sekä Polvijärven 2 eläinlääkärin vastaanotto. Käsämässä työskentelee lisäksi eläinlääkärin avustaja. Vastaanottojen varustelutaso on kohtalaisen hyvä, lisäksi lyhyempien sijaisuuksien ajaksi on mahdollista lainata myös tilakäynneille tarvittava välineistö. Siun Sotella on tarjolla vuokrattavaksi kalustettuja soluasuntoja alkaen 130€/kk, mutta Pohjois-Karjalasta löydät myös edullisesti oman tuvan ja perunamaankin.

Alueellamme on keskitetty ajanvaraus ja työt jaetaan tasaisesti. Siun soten eläinlääkinnän toiminta-alueena on koko maakunta, joten maakunnassa päivystää aina kanssasi myös kolme muuta kollegaa. Yhteistoiminta-alueella on töissä myös neljä valvontaeläinlääkäriä ja hygieenikkoeläinlääkäri.

Tarjoamme monipuolisen työn maakunnallisessa ympäristöterveydenhuollon yksikössä, jossa taustalla on hyvä tiimin ja työyhteisön tuki. Viransijaisuus täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, joten nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen.

Kelpoisuusvaatimuksena on eläinlääkintähuoltolain (765/2009) 16 §:ssä säädetty kelpoisuus. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät lääkärisopimuksen ja paikallisen virkaehtosopimuksen mukaan.

Soita tai lähetä sähköpostia, niin kerromme lisää! Vastaava eläinlääkäri Anna Malinen anna.malinen@siunsote.fi tai ympäristöterveydenhuollon johtaja Kirsi Hiltunen p. 013 330 8206, kirsi.hiltunen@siunsote.fi

https://www.siunsote.fi/elainlaakintahuolto

Joensuussa 15.3.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymässä eli Siun sotessa ympäristöterveydenhuolto on osa maakunnallista sosiaali- ja terveydenhuollon sekä turvallisuuden kokonaisuutta. Siun sotessa turvataan ihmisten, eläinten ja ympäristön yhteistä terveyttä ja arkea!

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb