Skip to main content
test
Kunnaneläinlääkäri - Rauman kaupunki

Kunnaneläinlääkärin tehtävän uudelleenhaku, myös aiemmin rekrytoinnissa paikkaa hakeneet huomioidaan ilman uutta hakemusta.

Rauman kaupungilla on avoinna kunnaneläinlääkärin viransijaisuus. Sijaisuus alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Tarvitsemme sijaista ainakin 20.8.2023 asti. Jos et ole kiinnostunut koko jaksosta, voit tulla sijaiseksi myös lyhyemmäksi aikaa.

Loppuvuonna 2022 viransijaisuuteen ei sisälly päivystysvelvollisuutta. Voit toki halutessasi päivystää. Voit myös halutessasi vaikuttaa tehtäviisi, esim. tehdä pääsääntöisesti pieneläinpraktiikkaa. Töitä on sopivasti ja myös työmäärään voi itse vaikuttaa. Palkkaa saat 3 300 €/kk.

Praktiikka on pieneläinpainotteista (noin 90 % pieneläimiä) sekapraktiikkaa. Vastaanotto on hyvätasoinen. Käytössä on mm. hyvätasoinen UÄ-laite ja IDEXX Catalyst One -verianalysaattori.

Päivystysringissä on kuusi eläinlääkäriä, ja viikonloppupäivystykset on jaettu kahteen osaan. Suur- ja pieneläinpäivystystä ei ole eriytetty. Päivystyskorvauksena maksetaan virkaehtosopimuksen mukainen korvaus kaksinkertaisena. Päivystysalueeseen kuuluvat Rauman lisäksi Eura, Huittinen, Kokemäki ja Säkylä.

Täytämme viransijaisuuden heti, kun sopiva sijainen löytyy. Hakemusta Kuntarekry-palveluun ei tarvitse tehdä. Voimme sopia asiasta myös puhelimitse tai sähköpostitse. Ilmoita siis kiinnostuksestasi mahdollisimman pian. Voit mielellään myös kysyä lisätietoja ja kertoa mahdollisista toiveistasi sijaisuuden suhteen.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa 22.11.2022 alkaen ympäristöterveydenhuollon johtaja Tiina Laitala, puh. 044 707 2930, sähköposti: tiina.laitala@rauma.fi

Lisätietoja

Rauman kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Ympäristöterveydenhuolto, Eläinlääkintähuolto

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita.

Rauman eläinlääkintähuollossa työskentelevät kolme kunnaneläinlääkäriä ja valvontaeläinlääkäri. Vuoden 2023 alussa tehtävät ja henkilöstö siirtyvät uudelle Etelä-Satakunnan ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueelle, jonka vastuukuntana toimii Säkylän kunta. Vastaanotto pysyy muutoksesta huolimatta Raumalla.


Osoite: Lensunkatu 9, 26100 Rauma

Rekommenderade jobb