Kunnaneläinlääkärin 60 % virka - Siilinjärven kunta

Kunnaneläinlääkärin 60 % virka - Siilinjärven kunta

Siilinjärven ympäristöterveyspalvelut on Siilinjärven isännöimä viiden kunnan muodostama ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alue Pohjois-Savossa. Lisäksi Kuopioon myydään eläinlääkintähuollon palveluja. Alueella työskentelee ympäristöterveysjohtaja, vastaava eläinlääkäri, 13 praktikkoeläinlääkäriä, 3 valvontaeläinlääkäriä, 5 terveystarkastajaa, 1 toimistosihteeri sekä 1 avustaja. Vastaava eläinlääkäri toimii eläinlääkintähuollon esimiehenä ympäristöterveysjohtajan suorassa alaisuudessa.

Virka on nk. praktikkovirka. Viran ensisijainen sijoituspaikka on tällä hetkellä Siilinjärven yhteisvastaanotto, mutta sijoituspaikka voi vaihtua myöhemmin yhteistoiminta-alueen tarpeista johtuen. Alueella on elinvoimainen nautakarjatalous sekä runsaasti myös pieneläin-, ja hevosasiakkaita. Päivystys on tällä hetkellä enintään joka viides viikonloppu ja arki-ilta siten, että yhteistoiminta-alueella päivystää kaksi eläinlääkäriä yhtä aikaa.

Viran kelpoisuusvaatimukset ovat eläinlääkintähuoltolain (765/2009) 16.2 §:n ja -asetuksen (VnA 1031/2009) 2 §:n mukaiset. Arvostamme erityisesti halua tehdä monipuolista sekapraktiikkaa mukaan lukien terveydenhuoltotyö, kehityshalukkuutta, yhteistyökykyä, oma-aloitteista ja reipasta työskentelyotetta sekä asiakaspalvelutaitoja. Viran hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:in ja lääkärisopimuksen mukaan.

Valinnassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä huumausainetestiä koskeva todistus ennen valinnan vahvistamista.

Läs mer

http://www.siilinjarvi.fi

vastaava eläinlääkäri Kaisa Hartikainen, puh. 044 740 1423 ja ympäristöterveysjohtaja Emilia Savolainen, puh. 044 740 1435. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@siilinjarvi.fi

Siilinjärven kunta, Ympäristöterveyspalvelut, Eläinlääkintähuolto
Adress: Räisäläntie 1, 71800 Siilinjärvi

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava n. 21 800 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia.
Työpaikkamme on savuton.

Mer om arbetsgivaren