Skip to main content
test
Kunnaneläinlääkärin sijaisuus - Viitasaaren kaupunki

Pohjoisen Keski-Suomen ympäristötoimessa on haettavana kunnaneläinlääkärin viransijaisuus Saarijärven yhteisvastaanotolla.

Pohjoisen Keski-Suomen ympäristötoimeen kuuluu kahdeksan kuntaa: Viitasaaren, Pihtiputaan, Kinnulan, Saarijärven, Karstulan, Kyyjärven, Kivijärven ja Kannonkosken kunnat. Vastuukuntana toimii Viitasaaren kaupunki. Eläinlääkinnän osalta alue on jaettu kahteen päivystysalueeseen. Pohjoiseen alueeseen kuuluu Viitasaaren, Pihtiputaan ja Kinnulan kunnat. Eteläiseen alueeseen kuuluu Saarijärven, Karstulan, Kyyjärven, Kivijärven ja Kannonkosken kunnat. Pohjoisen Keski-Suomen ympäristötoimessa on 8,3 kunnaneläinlääkärin virkaa, joista 4 on kohdistettu Pihtiputaan yhteisvastaanotolle, 1 Karstulan vastaanotolle ja 2,8 Saarijärven yhteisvastaanotolle ja 0,5 kiertävälle kunnaneläinlääkärille. Lisäksi Pohjoisen Keski-Suomen ympäristötoimessa on kaksi valvontaeläinlääkärin virkaa, joista toinen hoitaa vastaavan eläinlääkärin tehtävää.

Saarijärven yhteisvastaanotolla työ on monipuolista sekapraktiikkaa. Vastaanoton tilat soveltuvat hyvin nykyaikaisen peruspraktiikan hoitoon ja vastaanoton yhteydessä on lämmin autotalli. Ympäristötoimi auttaa asunnon hankinnassa tarvittaessa.

Sijaisuuteen kuuluu päivystysvelvollisuus. Päivystystiheys on 1/4 eli yksi arkipäivystys viikossa ja yksi viikonloppu kuukaudessa. Päivystyksen jälkeinen päivä on päivystysvapaa ja päivystysviikonlopun jälkeen on kaksi päivystysvapaata. Päivystysvapaat voi halutessaan pitää myös virkaehtosopimuksen mukaisesti. Päivystykset ovat pääasiassa rauhallisia. Päivystyksessä on mahdollisuus hoitaa vain suureläimiä eriytetyn pieneläinpäivystyksen vuoksi, mutta halutessaan myös pieneläimiä saa hoitaa päivystysaikana.

Peruspalkka 3588,90e/kk ja päivystyskorvaukset arkena 4,43 e/h ja viikonloppuna 7,63 e/h. Ylimääräisistä päivystyksistä maksetaan kaksinkertainen päivystyskorvaus ja suuralueen päivystyksistä (eteläinen + pohjoinen päivystysalue) kolminkertainen päivystyskorvaus.

Viransijaiselta edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttöä sekä vähintään kohtuullista suomen kielen taitoa. Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on Suomessa laillistetun eläinlääkärin pätevyys tai praktiikkaoikeudet. Kelpoisuuden lisäksi arvioidaan henkilön soveltuvuutta tehtävään. Tehtävässä noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa. Meillä on käytössä sähköinen perehdytyskansio, johon pääset tutustumaan ennen sijaisuuden alkua. Lisäksi käytössä on viestikanavat, joista tavoitat matalalla kynnyksellä ja helposti kollegan. Yhteisvastaanotolla myös näet päivittäin kollegoita, joten yhteydenpito on helppoa.

Haussa ensisijaisesti kokoaikainen sijainen, mutta myös osa-aikaisuus tai lyhemmät työjaksot onnistuu sopimuksen mukaan! Ota yhteyttä, niin järjestellään sinulle sopiva sijaisuus.

Hakemukset Kuntarekryn kautta tai sähköpostitse tuuli.laukkanen@viitasaari.fi.

Lisätietoja

https://viitasaari.fi/ymparistotoimi/pohjoisen-keski-suomen-ymparistotoimi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tuuli Laukkanen
Valvontaeläinlääkäri
Vastaava eläinlääkäri
Pohjoisen Keski-Suomen Ympäristötoimi
puh: 0406482764
email: tuuli.laukkanen@viitasaari.fi

Lisätietoja

Viitasaaren kaupunki, Ympäristötoimi

Pohjoisen Keski-Suomen ympäristötoimi on itsenäinen yksikkö, joka sopimuspohjaisesti huolehtii rakennusvalvonnan, ympäristönsuojelun ja ympäristöterveydenhuollon viranomaistehtävien tuottamisesta Pohjoisessa Keski-Suomessa. Vastuukuntana toimii Viitasaaren kaupunki.


Osoite: Keskitie 10, 44500 Viitasaari

Rekommenderade jobb