Kunnaneläinlääkärin virka (praktikko) - Viitasaaren kaupunki

Kunnaneläinlääkärin virka (praktikko)

Pohjoisen Keski-Suomen ympäristötoimi huolehtii eri viranomaispalvelujen tuottamisesta Kannonkosken, Karstulan, Kinnulan, Kivijärven, Kyyjärven, Pihtiputaan, Saarijärven ja Viitasaaren alueella. Vastuukuntana toimii Viitasaaren kaupunki.
Viitasaaren kaupunki julistaa haettavaksi 13.11.2019 klo 15 mennessä

KAKSI TAI USEAMPI OSA-/KOKOAIKAINEN KUNNANELÄINLÄÄKÄRIN VIRKA (praktikko)

Haluaisitko työskennellä eläinlääkärinä maaseutumaisessa ympäristössä lähellä luontoa, kuitenkin valtaväylän varrella? Pihtiputaan yhteisvastaanotolle etsitään kahta tai useampaa kunnaneläinlääkäriä, jotka voivat työskennellä myös osa-aikaisesti 50-80 %:n työajalla. Yhteensä virkoja on avoinna 1,5 htv:tä. Työsi voi sisältää monipuolista sekapraktiikkaa tai halutessasi voit keskittyä tuotantoeläimiin. Tarjoamme sinulle vahvan työyhteisön ja kokeneiden kollegojen tuen nuorekkaassa ja kehitysmyönteisessä työympäristössä!

Pihtiputaalle ollaan perustamassa uutta yhteisvastaanottoa vuosien 2020 ja 2021 aikana ja vastaanotto tulee olemaan neljän kunnaneläinlääkärin yhteinen kolmen kunnan alueella (Viitasaari, Pihtipudas ja Kinnula). Yhteistoiminta-alueella työskentelee vakinaisesti yksi valvontaeläinlääkäri. Työssä pääset osallistumaan uuden yhteisvastaanottotilan perustamiseen ja sen kehittämiseen.

Ympäristötoimen pohjoisosan päivystys hoidetaan tällä hetkellä yhteisesti Pihtiputaan, Viitasaaren ja Kinnulan kuntien kesken. Pohjoisella päivystysalueella on tällä hetkellä 4 kokonaista kunnaneläinlääkärin virkaa ja päivystystiheys on 1/4. Pieneläimet eivät kuulu päivystykseen. Viikonloppupäivystyksestä kertyy kaksi vapaata ja viikonloppupäivystyksen jälkeinen maanantai on aina vapaapäivä. Myös arkipäivystyksistä kertyy päivystysvapaata. Päivystystiheys pienenee osa-aikaisuuden mukaan ja on myös mahdollista, että halutessasi voit päivystää koko Pohjoisen Keski-Suomen ympäristötoimen aluetta, jolloin päivystyksiä tulee sinulle 1/8.

Kunnaneläinlääkärin kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu eläinlääkärin pätevyys. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Ilmoita hakemuksessasi mahdollinen toiveesi osa-aikaisuudesta. Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen mukaan, tehtäväkohtainen palkka on 3 519,60 e/kk. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Muuttaako mukanasi myös puoliso tai perhettä vai tarvitsetko asuntoa paikkakunnalta? Olethan yhteydessä suoraan toimialajohtajaan, niin selvitellään työllistymismahdollisuuksia ja muita käytännön asioita tarpeidenne mukaan.

Hakemukset on toimitettava 13.11.2019 klo 15.00 mennessä osoitteella Viitasaaren kaupunki / Pohjoisen Keski-Suomen ympäristötoimi, Keskitie 10, 44500 Viitasaari. Kuoreen merkintä: Eläinlääkärin virka. Toivomme, että hakemukset jätetään ensisijaisesti Kuntaliiton Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja virasta antaa ympäristötoimen toimialajohtaja Sari Kantonen puh. 044 4597 385, email sari.kantonen@viitasaari.fi ja vastaava eläinlääkäri Saija Vehmas puh. 044 459 8923, email saija.vehmas@viitasaari.fi.

Lisätietoja

https://viitasaari.fi/

Tutustu työnantajaan

Ympäristötoimen toimialajohtaja Sari Kantonen puh. 044 4597 385, email sari.kantonen@viitasaari.fi ja vastaava eläinlääkäri Saija Vehmas puh. 044 459 8923, email saija.vehmas@viitasaari.fi.

Viitasaaren kaupunki
Osoite: Keskitie 10, 44500 Viitasaari

Pohjoisen Keski-Suomen ympäristötoimi huolehtii eri viranomaispalvelujen tuottamisesta Kannonkosken, Karstulan, Kinnulan, Kivijärven, Kyyjärven, Pihtiputaan, Saarijärven ja Viitasaaren alueella. Vastuukuntana toimii Viitasaaren kaupunki. Viitasaaren kaupunki julistaa haettavaksi 13.11.2019 klo 15 mennessä