Kunnanjohtaja

Kunnanjohtajamme siirtyessä heimopäälliköksi, Juuan kunta hakee osaavan henkilöstön johtajaksi ja kunnan keulakuvaksi

KUNNANJOHTAJAA

Kunnanjohtajan viran hakuaikaa jatketaan.

Haemme johtajaa, jonka tärkein tavoite on kuntalaisten hyvinvointi. Haemme henkilöä, joka rohkeasti tarttuu arjen ja tulevaisuuden haasteisiin kotikunnassamme. Toivomme innostavaa johtajaa, jolle yhteistyö erilaisten toimijoiden ja verkostojen kanssa on luontevaa.

Juuassa on viime vuosina tehty suuria päätöksiä, kuten Siun soteen liittyminen ja uuden koulun rakentaminen. Yhteistyö sote-toimijan kanssa ja investointien jälkeisen elämän suunnittelu tulevat olemaan lähivuosien keskeiset tehtävät.

Kunnanjohtajalta edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta julkishallinnon johtavista tehtävistä. Arvostamme johtamistaitoa, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, elinkeinoelämän ja kuntien välisen yhteistyön tuntemusta, juridista osaamista sekä työkokemusta kunnallishallinnon johtavista tehtävistä.

Virka täytetään toistaiseksi 01.01.2021 lukien 6 kuukauden koeajalla.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Aiemmat hakemukset otetaan huomioon.

Juuan kunnanvaltuustolle osoitetut hakemukset opinto- ja työtodistuksineen ja palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 31.10.2020 klo 23:59 mennessä ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi tai osoitteella Juuan kunnanhallitus, Poikolantie 1, 83900 JUUKA tai sähköpostilla kirjaamo@juuka.fi

Lisätietoja

http://www.juuka.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat kunnanhallituksen puheenjohtaja Jaakko Ruokolainen puh. 041 547 5854, kunnanvaltuuston puheenjohtaja Sinikka Väyrynen puh. 040 588 3778 sekä kunnanjohtaja Markus Hirvonen puh. 040 104 2001.

Juuan kunta, Hallinto
Osoite: Poikolantie 1, 83900 Juuka

Pohjois-Karjalassa, Pielisen länsirannalla sijaitseva Juuka on noin 4700 ihmisen kunta. Juuka on erityisen tunnettu luonnostaan sekä sen vaihtelevuudesta: korkeat vaaranselänteet, laaja Pielinen sekä Paalasmaan saaristo muodostavat juukalaisen maiseman erityispiirteen. Kesäisin Juuka onkin yli tuhannen mökkiläisen vapaa-asumisen kunta, ohikulkijoista puhumattakaan. Juuan kunta kuuluu Joensuun maakuntakeskukseen ja Nurmeksen seutukuntakeskuksen vaikutusalueeseen.

Juuan kunnassa työskentelee noin 150 työntekijää. Kunnan työntekijöiden työhyvinvointi on mittausten mukaan erityisen korkea.

Kunnan keskustaajama, Juuan kirkonkylä, on luokiteltu keskitason kuntakeskukseksi. Asutus on keskittynyt ympäri kuntaa, myös haja-asutusalueille. Lisäksi, Juuka koostuu 20 pienestä kylästä, joilla kaikilla on omanlaiset ilmeensä.

Juuan kunta - Rökfri arbetsplats