Kunnanjohtaja

Kuhmoisten kunta hakee toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen KUNNANJOHTAJAA

Etsimme joukkoomme kehittämismyönteistä ja rohkeaa johtajaa. Kunnassamme on vireillä lukuisia elinvoimaa edistäviä hankkeita, joiden eteenpäin viemiseksi kaipaamme ennakkoluulotonta suunnannäyttäjää.

Hakijoilta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, johtamiskokemusta, monipuolista elinkeinoelämän tuntemusta ja perehtyneisyyttä kunnallishallintoon sekä sen prosesseihin. Arvostamme kykyä johtaa kuntataloutta kustannustehokkaasti sekä kokemusta henkilöstöjohtamisesta.

Virka täytetään 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Hakemus liitteineen ja palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 20.5.2021 kello 15.00 mennessä Kuntarekry-palvelussa, www.kuntarekry.fi. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Valitun henkilön kanssa laaditaan johtajasopimus. Valinta on ehdollinen, kunnes tehtävään valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Rekrytoinnissa hyödynnetään soveltuvuusarviointia osana valintaprosessia.

Lisätietoja

http://www.kuhmoinen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kunnanhallituksen puheenjohtaja Kari Paajanen, p. 040 078 3630, kari.paajanen@kuhmoinen.fi
kunnanvaltuuston puheenjohtaja Minna Korppila, p. 050 361 9374, minna.korppila@kuhmoinen.fi
kunnanjohtaja Anne Heusala, p. 040 718 5959, anne.heusala@kuhmoinen.fi (12.5. asti)

Lisätietoja

Kuhmoisten kunta

Kuhmoisten kunta, ”Pirkanmaan portti Päijänteelle”, sijaitsee Päijänteen länsirannalla, valtatien 24 varrella. Kuntamme on yhteisöllinen ja aktiivinen noin 2200 asukkaan paikkakunta. Meillä viihtyy myös vapaa-ajanasukkaat, sillä kunnastamme löytyy yli 3000 vapaa-ajanasuntoa. Ratsastuspainotteinen lukiomme ja vuonna 2019 valmistunut päiväkoti rikastuttavat jo ennestään monipuolista palvelutarjontaamme. Lukeudumme Suomen hiilineutraalien kuntien joukkoon, joten ympäristöarvot ovat meille tärkeitä.


Osoite: Toritie 34 A, 17800 Kuhmoinen
Kuhmoisten kunta - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs