Kunnanjohtaja - Auran kunta

Etsimme kunnanjohtajaa, joka johtaa ja kehittää kuntaa kokonaisvaltaisesti, visioi tulevaisuutta ja ajaa kunnan etua muuttuvassa maailmassa.
Virkaan valittavalta edellytetään johtamis- ja vuorovaikutustaitoja, vahvaa käytännön kokemusta kunnallishallinnosta ja -taloudesta, strategista kehittämisotetta, muutosjohtajuutta ja elinkeinoelämän tuntemusta. Ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaminen luetaan hakijalle eduksi. Valinnassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Kunnanjohtajan virka täytetään toistaiseksi.
Valitun on ennen virantoimituksen aloittamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkavaali on ehdollinen ja sen vahvistaa kunnanhallitus, mikäli valitun lääkärintodistus terveydentilasta on hyväksyttävä. Virkaan hakeutuvien voidaan edellyttää osallistuvan erilliseen soveltuvuusarviointiin.

Virkasuhteen ehdot ja palkka määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Haastattelut pyritään pitämään 25.-26.8.2021

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kunnanvaltuuston puheenjohtaja Heikki Isotalo puh. 0400786235
Kunnanhallituksen puheenjohtaja Jukka Leino puh. 0452745336
Kunnanhallituksen varapuheenjohtaja Jouko Vähä-Rahka puh. 0400781394

Lisätietoja

Auran kunta

Aura on noin 4000 asukkaan vireä kunta Varsinais-Suomessa Turun kaupunkiseudulla hyvien kulkuyhteyksien varrellavajaa puolen tunnin matkan päässä maakunnan kasvukeskuksesta. Kunnassa on vireä kaupallinen keskus ja yrittäjyyttä arvostava ja tukeva toimintakulttuuri.

Auran kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Perkkiönkuja 2, 21380 Aura

Rekommenderade jobb