Skip to main content
test

Kolarin kunnassa on kunnanjohtajan virka uudelleen haettavana.

Kolari katsoo Ylläksen huipulta rohkeasti tulevaisuuteen. Matkailun rinnalle kehitämme edellytyksiä luonnontuotteiden ja malmien hyödyntämiselle. Luomme elämisen edellytyksiä lapsille ja lapsenlapsille rakentamalla laadukkaan oppimisen ja liikkumisen talon. Etsimme ratkaisuja kaikkien kuntaamme haluavien kotiuttamiseksi.

Etsimme yhteisömme suunnannäyttäjäksi kunnanjohtajaa. Virka täytetään tässä vaiheessa vuoden määräajaksi johtuen kunnanvaltuuston aiemman päätöksen käsittelystä korkeimmassa hallinto-oikeudessa. Viranhoito alkaa 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kunnanjohtajana tartut rohkeasti haasteisiin kuntaorganisaatiossa, elinkeinoelämässä ja yhteisössä sekä suuntaat katseen kohti yhteistä tulevaisuutta.

Edellytämme sinulta
- ylempää korkeakoulututkintoa
- hyvää kunnallishallinnon ja -talouden osaamista
- käytännön kokemusta johtotehtävissä

Arvostamme
- hyvien suhteiden rakentamista ja vaalimista
- luontevaa viestimistä perinteisissä kanavissa sekä sosiaalisessa mediassa

Tarjoamme sinulle
- kasvavan kunnan ja vahvistuvan yritystoiminnan
- Suomen suosituimman kansallispuiston ja Euroopan pisimmän lohijoen
- omaleimaiset kylät ja kylätapahtumat
- osallistuvat ja vieraanvaraiset kuntalaiset

Virkaan sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on toimitettava kunnanhallitukselle hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan valittavan ja kunnan välille laaditaan johtajasopimus.

Virkaa tulee hakea ensisijaisesti www.kuntarekry.fi -sivuston kautta 15.7.2022 klo 14:00 mennessä.

Virkaan jo hakemuksensa jättäneet otetaan haussa huomioon.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja virasta antavat kunnanvaltuuston puheenjohtaja Mikko Lipponen puh. 0400 818 884 ja
kunnanhallituksen puheenjohtaja Orvo Vaattovaara puh. 040 489 5065.

Lisätietoja

Kolarin kunta

Tervetuloa tunturien, vapaana virtaavan Tornion-Muonionjoen ja lohen valtakuntaan!

Kolari tunnetaan upeasta luonnostaan, kahdeksasta värikkäästä vuodenajasta ja Ylläksen kansainvälisestä luontomatkailukeskuksesta. Kuntamme on kuulu myös vieraanvaraisuudestaan ja taidosta ottaa uudet tulokkaat lämpöisesti vastaan. Meille on hyvä tulla töihin, asumaan ja elämään.

Kolarin noin 4 000 asukasta viihtyvät 16 erilaisessa kylässä, jotka tarjoavat yhteisöllisyyttä, rauhaa ja touhua oman maun mukaan. Useassa kylässämme on talkootyönä rakennettujen valokuituverkkojen ansiosta myös loistavat etätyön tekemisen mahdollisuudet. Tutustu kyliemme ihmisiin, luontoon ja uskomattomiin tarinoihin osoitteessa www.kylienkolari.fi.

Vapaa-ajan viettoon kuntamme tarjoaa mahtavan Ylläksen palveluineen ja reittiverkostoineen, Suomen suosituimman Pallas-Yllästunturin kansallispuiston, Euroopan suurimman aapasuon Teuravuoman sekä valjastamattoman ja lohestaan tunnetun Tornion-Muonionjoen sivujokineen ja -järvineen.

Matkailu on tärkein elinkeinomme, ja Kolarissa sijaitsee myös malmivarantoja. Täällä taidetaan luonnontuotteiden hyödyntäminen, käsityöt sekä perinteinen porotalous. Kehittämisen keskiöön on nostettu lähiruuan tuottaminen luontomme tuotteista.

Kolari on portti Tunturi-Lappiin ja sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella: Suomen pohjoisin rautatieasema löytyy Kolarin kirkonkylältä, kansainvälinen lentokenttä naapurikunnasta Kittilästä ja Ruotsi rajajoen toiselta puolen. Kolaria halkoo valtatie 21/E8, joka johtaa Kilpisjärven kautta Norjaan ja palvelee arktisen testauksen älytienä.


Osoite: Isopalontie 2, 95900 Kolari
Kolarin kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb