Skip to main content
test

Sinustako sekä kunnan- että kaupunginjohtaja? Pellossa soon maholista!

Dynaamisessa muuttovoittokunnassa, Suomen kalastuspääkaupungissa, on vapautumassa kiinnostava kunnanjohtajan tehtävä nykyisen kunnanjohtajan siirtyessä ansaituille eläkepäiville.

Oletko aktiivinen suunnannäyttäjä, joka innostuu ja innostaa myös henkilöstöä ja luottamushenkilöitä kehittävään työskentelyyn? Sote-uudistuksen myötä johdettavanasi on aivan uudenlainen kunta, jossa keskitytään entistä painokkaammin elinvoiman ja hyvinvoinnin edistämiseen.

Mikäli tulet valituksi tehtävään, saat tueksesi joustavan ja ketterän tiimin sekä toimivan ja arvostavan viranhaltija- ja luottamushenkilöilmapiirin, jota aktiivisesti vaalitaan. Työhyvinvointisi tueksi saat myös henkilökohtaisia etuja kuten hyvinvointisetelin ja työsuhdepyöräedun.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi odotamme hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja, innovatiivista kehittämisotetta, perehtyneisyyttä elinkeinoelämään, kunnallishallinnon ja - talouden hallintaa sekä ruotsin- ja englanninkielentaitoa. Edellytämme myös strategian arvojen mukaista työotetta eli yhteisöllisyyttä, aktiivisuutta, positiivisuutta ja suvaitsevaisuutta.

Pellon kuntastrategian mukaan pellolainen johtaminen on: Välittävää, osaavaa, vuorovaikutteista ja uudistushenkistä. Pellon kunta on luottamusta herättävä ja inhimillinen työnantaja.

Jos toimintatapasi vastaa arvojamme ja odotuksiamme, laita paperit tulemaan!

Tehtävä täytetään 1.8.2023 alkaen vakituisesti, aikaisempi aloittaminen on mahdollista määräaikaisena. Tehtävään voidaan valita myös suostumuksen antamisen perusteella. Kunnanjohtajan palkkaus määräytyy kokonaispalkkana, josta hakijat voivat esittää palkkatoiveensa. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa ja kunnallista virka- ja työehtosopimusta. Valitun on esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan koeajan aikana.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisesti: kuntarekry.fi. Hakuaikaa on jatkettu ja hHakemukset tulee toimittaa 24.2.2023 klo 14.00 mennessä. Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

https://www.esitteemme.fi/pello/MailView/

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pellon-kunta/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kunnanjohtaja Eero Ylitalo 040 631 7001, Kunnanvaltuuston puheenjohtaja Antti Mäkituomas 040 512 5943, Kunnanhallituksen puheenjohtaja Kaisu Laitamaa 040 848 9104

Lisätietoja

Pellon kunta, Yleishallinto

”Elethään ko Pellossa” Meillä on hyvä asua, elää ja yrittää – väljästi ja vireästi, Euroopan pisimmän vapaana virtaavan joen rannalla, Tornionjokilaaksossa. Tapahtumarikas, dynaaminen vapaa-ajan ja kulttuurin muuttovoittokunta, Suomen kalastuspääkaupunki sijaitsee Valtatie 21:n ja rautatien henkilö- ja tavaraliikenteen varrella.


Osoite: Kunnantie 4, 95700 Pello
Pellon kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb