Kunnanjohtajan virka

Haemme Polvijärven kuntaan kunnanjohtajaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on kunnanjohtajan virkaan soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme johtamiskokemusta sekä hallinnon ja talouden osaamista. Odotamme hyviä yhteistyö, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Virka täytetään toistaiseksi voimassa olevana. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virkaehtosopimuksen mukaisina.

Kunnanjohtajan viran hakuaikaa on jatkettu keskiviikkoon 26.5.2021 asti. Aiemmalla hakukierroksella tulleet hakemukset otetaan haussa huomioon.

Pyydämme hakemuksia ensisijaisesti Kuntarekryn kautta. Hakemukseen tulee liittää kopio kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista. Hakemukset tulee toimittaa 26.5.2021 kello 23.59 mennessä.

Lisätietoja

http://www.polvijarvi.fi
http://www.polvijarvi.fi/kjrekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Valtuuston puheenjohtaja Tiina Mustonen, puh. 0500 960 237
Kunnanhallituksen puheenjohtaja Hanna Vannas 040 526 8369

Lisätietoja

Polvijärven kunta

Polvijärvi on 4200 asukkaan kokoinen ja näköinen kunta Pohjois-Karjalassa. Meidät löytää kahden vesistön, Viinijärven ja Höytiäisen välistä, ja luonnonrauhaa, turvallisuutta ja elintilaa meillä on vaikka muille jakaa.

Meitä on täällä Polvijärvellä kuitenkin yllättävän paljon. Jos lasketaan yhteen vakituiset asukkaamme, kesäasukkaat ja Polvijärvellä töissä käyvät, on meitä kaikkiaan noin 5000 ihmistä. Olemme varmoja, että tämän 5000 ihmisen joukosta kumpuavat parhaat ideat, visiot ja käytännön kehittämistarpeet. Niiden avulla teemme Polvijärvestä sellaisen paikan olla ja elää, kuin se meille parhaiten sopii.

Kuinka tämän siis teemme? Siitä voi lukea lisää osoitteessa https://www.polvijarvi.fi/yhdessa


Osoite: Polvijärventie 15, 83700 Polvijärvi
Polvijärven kunta - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs