Kunnossapitotyöntekijä - Riihimäen kaupunki

Kunnossapitotyöntekijä - Riihimäen kaupunki

Kunnossapitotyöntekijä toimii koneenkuljettajana erilaiselle kunnossapitokalustolle. Tehtävään sisältyy myös yleisten alueiden kunnossapitotöitä. Tehtäväkokonaisuus voidaan muokata valittavan henkilön osaamisalueen mukaan, mutta pääpaino on koneen kuljetustehtävissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää palveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Vaatimuksena on vähintään C-luokan ajokortti. Aikaisempi työkokemus erilaisista kunnossapitotehtävistä katsotaan eduksi. Kunnossapitotyöntekijän tehtävä on vakituinen ja noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

  • Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Kaupunkikehityksen toimialue, Kaupunkitekniikka
  • JobbFast anställningHeltidsarbete
  • 234543
  • Kunnallinen tuntipalk. työehtosop.
  • 22.5.2019 - 5.6.2019 12:00
  • RiihimäkiEgentliga Tavastland

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Sami Nikkinen puh. 019 758 4934 tai kunnossapitovastaava Arto Rämäkkö puh. 019 758 4933. Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi 5.6.2019 klo 12 mennessä tai osoitteella Riihimäen kaupunki, Kaupunkitekniikka, V.O. Mäkisen katu 2, 11120 Riihimäki. Kuoreen merkintä "kunnossapitotyöntekijä".

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Kaupunkikehityksen toimialue, Kaupunkitekniikka
Adress: V.O. Mäkisen katu 2, 11120 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren