Kunnossapitotyöntekijä - Seinäjoen kaupunki

Kunnossapitotyöntekijä - Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen kaupungin yhdyskuntatekniikan tulosalueen katujen kunnossapitoyksikkö hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kunnossapitotyöntekijää alkaen 01.07.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kunnossapitotyöntekijän vaihteleviin tehtäviin kuuluvat erinäiset työt katujen, yleisten alueiden, torin, pumppaamoiden ja hulevesiverkoston kunnossa- ja puhtaanapidossa sekä mahdollinen traktorilla ja kuorma-autolla työskentely.

Hakijalle luetaan eduksi ensisijaisesti kokemus katujen ja putkistojen kunnossa- ja puhtaanapidosta, putkistojen asennustöistä sekä toissijaisesti kokemus traktorilla ja kuorma-autolla työskentelystä.

Tehtävien hoito edellyttää BEC-luokan ajokorttia sekä palvelu- ja ryhmähenkisyyttä. Palkkaus määräytyy kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimuksen TTES:n mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä terveydenhoitajan todistus terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset 10.06.2019 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi-sivuston kautta, työavain 234760 .

Läs mer

www.seinajoki.fi)

Lisätietoja virka-aikana antaa kunnossapitopäällikkö Tuomo Etula, puh. 040 514 2903

Seinäjoen kaupunki, Kaupunkiympäristön toimiala
Adress: Kirkkokatu 6, 60100 Seinäjoki

Tule meille töihin!
Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen.
Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.
Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.
Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

Mer om arbetsgivaren