Kunnossapitotyöntekijä

Nokian kaupungin infrapalveluiden katujen kunnossapitoyksikössä on haettavana vakituinen kunnossapitotyöntekijän tehtävä.

Kelpoisuusvaatimuksena on C-luokan ajokortti sekä voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys ja Tieturva 1-kortti.

Työtehtävä koostuu erilaisista katujen, liikennemerkkien ja yleisten alueiden kunnossapitoon liittyvistä käsi ja konetöistä pyöräkuormaajalla, traktorilla, kuorma-autoilla ja huoltoajoneuvolla.

Työssä edellytetään aikaisempaa kokemusta katujen talvikunnossapidosta sekä muista katukunnossapidon töistä. Tehtävien hoitoon edellytetään lisäksi erikseen sovittaessa osallistumista varallaoloon sekä valmiutta ylitöihin. Tehtävässä menestyminen vaatii itsenäistä ja vastuuntuntoista asennetta työhön sekä oma-aloitteisuutta.

Tehtävä täytetään 1.12.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimus (TTES) mukaan (tuntipalkkainen työntekijä). Tehtävässä sovelletaan 6 kk koeaikaa. Valitun on ennen tehtävässä aloittamista esitettävä hyväksyttävä Terveystalon työterveyden todistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 26.10.2020 klo 15.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

kunnossapidon työnjohtaja Jarmo Yli-Muilu
arkisin klo 8 - 15 puh. 040 133 4139, etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupunki
Osoite: Harjukatu 21, 37100 Nokia

Nokia on kasvava, yli 33 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. Meillä syntyy uutta. www.nokiankaupunki.fi