Kunnossapitotyöntekijä (kuljettaja) - Riihimäen kaupunki

Kunnossapitotyöntekijä (kuljettaja)

Kunnossapitotyöntekijä toimii koneenkuljettajana erilaiselle kunnossapitokalustolle. Tehtävään sisältyy myös yleisten alueiden kunnossapitotöitä. Tehtäväkokonaisuus voidaan muokata valittavan henkilön osaamisalueen mukaan, mutta pääpaino on koneen kuljetustehtävissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää palveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Vaatimuksena on vähintään C-luokan ajokortti. Aikaisempi työkokemus erilaisista kunnossapitotehtävistä katsotaan eduksi. Kunnossapitotyöntekijän tehtävä on vakituinen ja noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

  • Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Kaupunkikehityksen toimialue, Kaupunkitekniikka
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • 246577
  • Sopimuksen mukaan
  • Kunnallisen tuntipalkkaisten sop. mukaan
  • 13.8.2019 - 16.9.2019 14:00
  • RiihimäkiKanta-Häme

Lisätietoja tehtävästä antavat työnjohtajat Sami Nikkinen puh. 019 758 4934 ja Ilkka Mallenius puh. 019 758 4899. Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi 16.9.2019 mennessä tai osoitteella Riihimäen kaupunki, Kaupunkitekniikan keskus, V.O. Mäkisen katu 2, 11120 Riihimäki. Kuoreen merkintä "kunnossapitotyöntekijä".

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Kaupunkikehityksen toimialue, Kaupunkitekniikka
Osoite: V.O. Mäkisen katu 2, 11120 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka

Tutustu työnantajaan