Kuntayhtymän johtaja - Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

Kuntayhtymän johtaja - Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja aiempaa johtamiskokemusta. Eduksi tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle on vahva talousosaaminen, strateginen näkemys sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisestä sekä kokemus henkilöstö- ja verkostojohtamisesta.

Kuntayhtymän johtajan tehtävänä on toiminnan kehittäminen yhteistyössä johtoryhmän, yhtymähallituksen, jäsenkuntien sekä muiden toimijoiden kanssa. Kuntayhtymän johtaja toimii yhtymähallituksen esittelijänä.

Virka vapautuu 1.1.2020, mutta valitun on mahdollista aloittaa jo 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan. Valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Hakija voi esittää palkkatoivomuksen.

Hakijoista valitaan haastateltavat 11.6.2019 ja haastattelut pidetään 14.6.2019.

Läs mer

http://www.kaksineuvoinen.fi/

Yhtymähallituksen puheenjohtaja Jussi Pahkajärvi puh. 041 548 6323

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen
Adress: Kauppatie 127 A, 62200 Kauhava

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen järjestää perusturvan sosiaali- ja terveyspalvelut jäsenkunnilleen Kauhavan kaupungille ja Evijärven kunnalle. Kaksineuvoisessa tehdään vahvaa kehittämistyötä sosiaali- ja terveyspalvelujen laadun varmistamiseksi ja asiakkaiden terveyden ja toimintakyvyn edistämiseksi. Kuntayhtymä työllistää yli 700 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista.

Mer om arbetsgivaren