Kuntoutuksen ohjaajan 50% sijaisuus

Lempäälän terveyskeskuksen psykiatrian yksikössä on haettavana 50% kuntoutuksen ohjaajan sijaisuus ajalle 1.1.-30.6.2021.

Etsimme joukkoomme innostunutta, kehittämismyönteistä ja itsenäiseen sekä moniammatilliseen työryhmätyöskentelyyn pystyvää kuntoutuksen ohjaaja.

Moniammatilliseen työryhmään kuuluvat Sinun lisäksesi mielenterveys- ja päihdepalvelujen ylilääkäri, kaksi psykiatrian erikoislääkäriä, psykologi, sosiaalityöntekijä, palveluvastaava ja neljä psykiatrista sairaanhoitajaa.

Toteutamme monipuolista avohoitoa ja psykiatristen kriisipotilaiden hoitoa. Kuntoutuksen ohjaajan tehtäviin kuuluu kuntoutuksellisen suunnitelman ja näkökulman tuominen. Työ on polikliinista työtä, kotikäyntejä, verkostotyöskentelyä sekä ammattitaidon tuomista moniammatilliseen työryhmään.

Toimipaikkamme sijaitsee Lempäälän sosiaali- ja terveyskeskuksessa.

Kelpoisuusehtona Kuntoutuksenohjaajan tutkinto, AMK. Eduksi katsotaan työkokemus mielenterveyspuolella työskentelystä.

Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.

Hakuprosessin alustavan aikataulun mukaan haastattelut pidetään 19.11.2020 klo 9-15. Päätös valinnasta pyritään tekemään marraskuun loppuun mennessä. Haastattelutilanteessa tulee esittää alkuperäiset todistukset.

Lisätietoja

https://www.lempaala.fi/sosiaali-ja-terveys/terveyspalvelut/mielenterveys-ja-paihdepalvelut/aikuisten-mielenterveyspalvelut/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa Minna Salonen puh. 0500905339.
Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@lempaala.fi
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lempäälän kunta
Osoite: Himminpolku 6, 37500 Lempäälä

Lempäälä on kasvava ja kehittyvä yli 23.000 asukkaan kunta. Uuden kuntastrategiamme visio on Kunta, joka sanoo kyllä.

Lempäälä on myönteinen keskustelukumppani, joka saattaa asiat loppuun. Olemme tavoitettavissa, puhumme avoimesti ja löydämme ratkaisut yhdessä.