Skip to main content
test

Salon kaupungin työllisyyspalvelut hakee kuntoutuskoordinaattoria ajalle 1.10.2022-31.12.2023

Ensisijainen sijoituspaikka on Waltti, Salorankatu 5-7, 24240 SALO.

Salon kaupungin työllisyyspalvelut auttaa salolaisia työnhakijoita työn tai opiskelun piiriin. Kuntoutuskoordinaattoritoiminta käynnistyi keväällä 2018 osana työmarkkinatukitoimenpiteitä. Toiminnalla haetaan pysyviä ratkaisuja osatyökykyisille pitkäaikaistyöttömille, jotka ovat kunnan osarahoittaman työmarkkinatuen piirissä. Kohderyhmää on edelleen paljon, joten toimintaa on päätetty jatkaa kahdella vuodella. Asiakkaita ohjataan kunkin tarpeiden, kykyjen ja tavoitteiden mukaisesti työhön, koulutukseen, kuntoutukseen, eläkkeelle tai työllistymistä edistäviin palveluihin. Työ tehdään moniammatillisessa työyhteisössä, johon kuuluu mm. sosiaalipalvelut- ja terveyspalvelut, työllisyyden kuntakokeilu sekä Kela.


Kuntoutuskoordinaattori, työ- ja toimintakykyä ylläpitävät ryhmät: Vastaa työllisyyspalveluiden työkykyä ylläpitävien kuntouttavan työtoiminnan ryhmätoimintojen kehittämisestä ja toteuttamisesta. Edistää ja ylläpitää pitkään työttömänä olleen henkilön työkyvyn säilymistä, hyvinvointia ja osallisuutta ryhmätoiminnan sekä yksilöohjauksen keinoin. Uutena palvelumuotona voi olla myös verkossa tapahtuva valmennus. Vastaa ryhmäasiakkaiden kuntoutuksen asiakasprosessista ryhmän (tai muun verkoston kanssa sovitun) ajan ja tarvittaessa turvallisista siirtymistä muihin palveluihin ja työhön. Osallistuu toimintakyvyn arviointiin osana ryhmätoimintaa.


Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkinto sosiaali-, terveys- tai kasvatusalalta. Tehtävässä edellytetään toimintakyvyn ulottuvuuksien monipuolista ymmärtämistä, kuntoutusalan ja palvelujärjestelmän tuntemusta, yksilö- ja ryhmänohjaustaitoja sekä menetelmällistä osaamista.


Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluja, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.


Tehtäväkohtainen palkka on 2 772,54 euroa kuukaudessa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 6 kuukauden jälkeen sinulle maksetaan henkilökohtaista palkanlisää.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta. Palvelussuhteessa vaaditaan tartuntatautilain 48 a §:n mukainen rokotussuoja. Työntekijä toimittaa covid-19 rokotustodistuksen työnantajalle kirjallisena töihin tullessaan.

Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa, mikäli työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Tehtävä siirtyy 1.1.2023 hyvinvointialueelle.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / kuntoutuskoordinaattori. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtävään päättyy 6.10.2022 klo 12.00.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työllisyyspalveluiden esimies Minna Virta, minna.k.virta@salo.fi, 044 7782161.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Työllisyyspalvelut

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Salorankatu 5-7, 24240 Salo
SALON KAUPUNKI - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb