Skip to main content
test
Kuntoutusohjaaja (keuhkosairaudet) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

Essote hakee kuntoutusohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kuntoutustutkimusyksikköön 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Essoten avokuntoutuspalvelut koostuu yli 70 kuntoutuksen ammattilaisesta. Yhteisenä tehtävänämme on tukea potilaan/asiakkaan toimintakykyä kaikissa kuntoutuspolun vaiheissa. Yksikössä työskentelee lisäksesi yhdeksän eri sairausryhmien kuntoutusohjaajaa.

Kuntoutusohjaajana työskentelet keuhkosairaiden potilaiden kanssa. Teet läheistä yhteistyötä keuhkovastaanoton henkilöstön, ja muiden potilaan kuntoutumiseen liittyvien tahojen kanssa. Kuntoutusohjaajana neuvot, ohjaat ja tuet potilaita ja heidän läheisiään sairauden myötä muuttuneessa elämäntilanteessa. Toimit erikoisalan asiantuntijana pitkäaikaissairaiden ja vammaisten kuntoutusprosessissa. Kuntoutusohjaajana myös koordinoit monialaista ja moniammatillista kuntoutusverkostoa, jossa tavoitteena on tukea potilaan ja hänen läheisten arjessa selviytymistä. Tehtävässä toimitaan pääasiassa Mikkelin keskussairaalassa mutta tarvittaessa myös asiakkaan kotona ja muissa toimintaympäristöissä koko ESSOTE:n alueella. Työ sisältää myös hengitysapuvälineisiin liittyvää ohjausta, neuvontaa ja logistiikkatyötä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työnkuvan, hyvät koulutusmahdollisuudet, työyhteisön tuen ja tarvittaessa perehdytyksen kuntoutusohjaukseen. Työnantajana Essote tukee työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Pidämme hyvinvoinnistasi huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon sekä sähköpyörä työsuhde-edun. Lisäksi tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä tarjoamalla työntekijöillemme ePassi-edun liikuntaan ja kulttuuriharrastuksiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistoasteella suoritettu vastaava tutkinto. Voimassa oleva ajo-oikeus ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä tehtävän hoitamisessa. Eduksi luetaan työkokemus keuhkosairaiden potilaiden hoidosta/kuntoutuksesta. Arvostamme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta työskennellä muuttuvissa tilanteissa sekä valmiutta työn kehittämiseen.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jatkokuntoutuksen esimies Tommi Kuusinen, puh. 044 351 9674, tommi.kuusinen@essote.fi tai palvelupäällikkö Auli Hämäläinen, puh. 044 351 2440, auli.hamalainen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä. Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Rekommenderade jobb