Skip to main content
test
Kuntoutusohjaaja, Lastenneurologian poliklinikka - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Kuntoutusohjaaja arvioi ja edistää lasten ja nuorten hyvinvointia, terveyttä ja toimintakykyä sekä neuvoo lasten ja nuorten kuntoutukseen liittyvissä palveluissa ja etuuksissa. Hän toimii kuntoutuksen ja palveluohjauksen asiantuntijana lastenneurologian poliklinikalla (sisältäen keskitetyn palvelun koulut sekä Sirkkalabacken), toteuttaa ja koordinoi monimuotoista toimintakykyä tukevaa palvelua moniammatillisessä tiimissä sekä antaa asiakaskohtaista konsultointia yhteistyötahoille ja yhteen sovittaa perheille annettavia palveluita.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen koulutus.

Työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48 §:n mukainen suoja sekä valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiina Ajalin, osastonhoitaja
tiina.ajalin@turku.fi
p. 040 7488570 (4.7.2022 lisätietoja puhelimitse)
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Terveyspalvelut, Polikliiniset palvelut, Lastenneurologian poliklinikka

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Luolavuorentie 2, 20700 Turku

Rekommenderade jobb