Kuntoutusylilääkäri

Haemme joukkoomme kuntoutusylilääkäriä Kainuun keskussairaalan kuntoutustutkimuspoliklinikalle. Tehtäviin kuuluvat ammatillisen kuntoutuksen suunnittelu ja työkyvyn arviointi osana moniammatillisen työryhmän toimintaa sekä kuntoutuksen kehittäminen.

Kainuun sotessa kuntoutuspalvelut on keskitetty omalle vastuualueelle osana terveyden- ja sairaudenhoidon tulosaluetta. Kuntoutuspalveluiden vastuualue koostuu kolmesta tulosyksiköstä: Apuvälinepalvelut, Kuntoutustutkimus ja erityisterapiapalvelut, Fysiatria ja fysioterapiapalvelut. Kuntoutuspalveluiden yhteydessä toimii tällä hetkellä kaksi lääketieteellistä yksikköä fysiatrian poliklinikka ja kuntoutustutkimuspoliklinikka. Kuntoutustutkimuspoliklinikka muuttaa uuteen sairaalaan syksyllä 2021.

Kainuun uudessa sairaalassa korostetaan moniammatillista yhteistyötä niin perusterveydenhuollon kuin erikoissairaanhoidon toimijoiden kesken. Potilastietojärjestelmä on yhteinen koko Kainuun sotessa.

Työaika on kokoaikatyö tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehtona on soveltuva erikoislääkärin pätevyys ja kokemusta kuntoutuksesta. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Palkkaus on kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen ja Kainuun soten tva:n mukainen mahdolliset palkkatoivomukset huomioiden. Koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Esa-Petri Nurmelalle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "kuntoutusylilääkäri"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Tutustu työnantajaan
  • Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveyden- ja sairaudenhoitopalvelut, Erityisterapia
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • KAI-05-388-20
  • 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan
  • Kunnall. lääkärien virkaehtosop. + tva
  • 23.10.2020 - 31.12.2020 15:00
  • LääkäritTerveydenhuoltoalaKajaaniKainuu

Lisätietoja antavat 18.12.2020 saakka kuntoutuspalveluiden vastuualuepäällikkö Esa-Petri Nurmela, esa-petri.nurmela@kainuu.fi, puh. 044 797 0545 ja kuntoutusylilääkäri Markku Koskela, markku.koskela@kainuu.fi, puh. 044 797 4955 (maanantai-torstai)
ja ajalla 21.-31.12.2020 erityisterapiapalveluiden tulosyksikköpäällikkö Marjo Mäkinen, marjo.makinen@kainuu.fi, puh. 044 710 1318

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveyden- ja sairaudenhoitopalvelut, Erityisterapia
Osoite: Kauppakatu 36, 87100 Kajaani

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.