Skip to main content
test
Kuntoutusylilääkäri - Satakunnan hyvinvointialue Satasote

Etsimme vammaispalveluiden vaativan tuen osaamiskeskukseen kuntoutusylilääkäriä. Vaativan tuen palvelut sijoittuvat hyvinvointialueella aikuisten palveluiden toimialueelle. Toimipisteemme sijaitsee vuoden 2023 ajan Ulvilassa ja siirrymme vuoden 2024 aikana Satasairaalan tiloihin Poriin.

Vaativan tuen palvelut tarjoavat erityispalveluita vammaisille henkilöille.
Vaativan tuen osaamiskeskuksessa toimii erityispoliklinikka, vaativan tuen yksikkö sekä jalkautuvat palvelut. Kuntoutusylilääkärinä tehtäväalueellesi kuuluu pääasiallisesti erityispoliklinikan kliininen työ, lääketieteen kokonaiskoordinointi vammaispalveluissa sekä asiantuntija- ja verkostotyö monialaisissa työryhmissä.

Edellyttämme Sinulta kykyä laaja-alaiseen yhteistyöhön sekä kehittämistehtävään Satakunnan hyvinvointialueella perus- ja erityistason kanssa. Vaativan tuen osaamiskeskus toimii tiiviissä yhteistyössä muiden vastuu- ja toimialueiden kanssa.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuksia kouluttautumiseen sekä monipuolisen tehtäväkuvan ja osaavan työyhteisön, joka toimii moniammatillisesti eri asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi tarjoamme työsi tueksi mahdollisuuden konsultatiivisen yhteistyöhön kehitysvammalääketieteen huioppuosaajan kanssa.

Virkaan ei sisälly päivystysvelvollisuutta.

Meiltä löydät myös vastapainoa työlle! Satakunnassa on tapahtumia ympäri vuoden, harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja asuminen huippuedullista!

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuvan erikoisalan erikoislääkärin oikeudet. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme haussa myös lääketieteen lisensiaatit, joilla on laillistetun lääkärin oikeudet.

Viran palkkaus lääkärien palkkauksesta annettujen säännösten mukaan.

Virkaan valitun on esitettävä rikostaustaote 30 vrk:n kuluessa Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakuaikaa jatkettu 28.4.23

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset todistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät myös osoitteesta www.sata.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@sata.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.sata.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluesimies Riitta Niemi, puh. 044 707 4033
vastuuyksikön päällikkö Katja Alamäki, puh. 044 707 4036
etunimi.sukunimi@sata.fi

Lisätietoja

Vaativan tuen osamiskeskus

Meillä työskentelee noin 10 000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Meistä noin 9 000 on sote-työntekijöitä ja noin 300 pelastustyöntekijöitä. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä myös esim. logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Meillä voit työskennellä lähes jokaisessa Satakunnan kolkassa. Liity osaavaan joukkoomme!


Osoite: Mukulamäentie 1, 28450 Vanha-ulvila

Rekommenderade jobb