test
Kuorma-auton kuljettaja - Borgå stad

Olemme vetovoimainen kaupunki sekä uusille asukkaille että yrityksille. Kunnioitamme historiaa, mutta samalla olemme rohkeita uudistajia. Historiallinen keskusta ja moderni Länsiranta ovat mielenkiintoinen pari. Samaa modernin ja menneen rinnakkaista kunnioittamista toteutamme myös muissa kaupunginosissa. Olemme ilmastotyön edelläkävijöitä. Haluamme pitää paikkamme digitaalisen muutoksen kärjessä sekä ylläpitää yhdessä tekemisen meininkiä.

Kiinnostaisiko olla mukana luomassa uutta ja parantamassa vanhaa?

Porvoon kaupungin kuntatekniikka hakee kuorma-auton kuljettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.5.2022 saakka. Etsimme kuljetusalan ammattilaista, jolla on osaamista sekä katukunnossapidon tehtävistä että maanrakentamisesta.

Kuorma-autokuljettajan päätehtävinä ovat katu- ja muiden yleisten alueiden kunnossapitotyöt sekä kuorma-autotyöt katurakennustyömailla. Talvikaudella työt painottuvat kelien mukaan kunnossapitoon ja muina aikoina työt ovat katurakennuskohteilla.

Tarjoamme monipuoliset tehtävät kannustavassa työympäristössä ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Työtovereiksesi saat meillä reippaan joukon alojensa ammattilaisia. Työpaikkamme ilmapiiri on avoin ja kannustava - tähän joukkoon on helppo asettua.

Kelpoisuusvaatimuksena on kuorma-autokortti (C-ajokortti) ja ammattipätevyys. Kokemus kunnossapitotöistä ja rakennustyömailta lasketaan eduksi.

Palkka on KVTES:n mukainen. Koeaika on työsuhteen alkamispäivästä riippuen puolet työsuhteen jaksosta. Valitun on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.

Lähetä hakemuksesi 29.11.2021 klo 9 mennessä Hae työpaikkaa linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa katurakennusinsinööri Markus Karvonen, puh. 040 637 7802, markus.karvonen@porvoo.fi .

Lisätietoja

Kuntatekniikka

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle.

Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb