Kuraattori, Espoonlahden alue - Esbo stad

Tule tukemaan espoolaisia lapsia ja nuoria koulunkäynnin ja kasvun haasteissa! Espoon opiskeluhuollossa on avoinna kuraattorin sijaisuus, joka sijoittuu perusopetukseen Espoonlahden alueella.

Kuraattorin tehtäviin kuuluu yhteisöllinen ja yksilökohtainen opiskeluhuoltotyö sekä monialainen verkostotyö. Työn tavoitteena on edistää oppilaiden psykososiaalista hyvinvointia, myönteistä kokonaiskehitystä sekä kodin ja koulun välistä yhteistyötä. Kuraattori tuo sosiaalityön osaamista ja näkökulmaa kouluyhteisön hyvinvointiin ja lasten tukemiseen.

Kuraattorina pääset osaksi moniammatillista työyhteisöä, jonka keskiössä on lasten ja nuorten oppimisen ja hyvinvoinnin tukeminen. Esimieheltä ja tiimiltä saat hyvää perehdytystä ja tukea omaan työhösi sekä tukea työhyvinvointiin. Myös säännöllinen työnohjaus sekä koulutukset tukevat työssä suoriutumista ja jaksamista.

Espoossa opiskeluhuoltoa toteutetaan tavoitteellisesti ja jatkuvasti yhdessä kehittäen. Teemme moniammatillista yhteistyötä psykologien ja kuraattorien kesken.

Työpaikan nimi: Espoon kaupunki, suomenkielinen opetus

Työaika: 37h 45 min /viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Oppilas- ja opiskelijahuoltolain (1287/2013) 7 §:n mukainen kelpoisuus.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme ylempää korkeakoulututkintoa, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä.

Lisäksi arvostamme aktiivista ja kehittävää työotetta, koulumaailman tuntemusta sekä työkokemusta lasten ja nuorten parissa. Työkokemus esi- tai perusopetuksessa luetaan eduksi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat opiskeluhuollon päällikkö Terhi Pippuri, puh. 043 827 2471 (tavoitettavissa 28.7.2021 sekä 2.-3.8.2021)

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Suomenkielinen opetus

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Karaportti 1, 02610 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb