Skip to main content
test
Kurssekreterare - Närpes stad

Närpes vuxeninstitut söker en vikarie för kurssekreteraren, 100%, för tiden 1.8.2023 - 31.7.2024.

Vi söker en person som är initiativrik, kreativ, positiv och driftig. Du ser möjligheter och vill vara med och utveckla. Till kurssekreterarens arbetsuppgifter hör främst att planera och koordinera ett mångsidigt kursutbud och olika typer av föreläsningar. Du ansvarar för planeringen av kurser i bl.a. matlagning, IT, konst och dans men även inom övriga ämnesområden. Kanslirutiner som hör till kursverksamheten samt marknadsföring av kurser och evenemang inom fri bildning på bl.a. sociala medier ingår i arbetsuppgifterna. Du deltar i praktiska arrangemang i samband med kursverksamheten. Som merit räknas kunskaper i IN Design och pedagogik. Har du lämplig högskolexamen är du kanske den vi söker!

Språkkunskaper: Utmärkta i svenska, muntligt och skriftligt. Goda i finska.

Lön och arbetsvillkor enligt AKTA.

Det förutsätts att du bestyrker din behörighet då du gör din ansökan. Det gör du genom att elektroniskt bifoga kopior av dina betyg och intyg. Den valda skall innan befattningen tillträds uppvisa godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd. Prövotiden är 6 månader.

Läs mer

https://www.narpes.fi/kultur-fritid-och-unga/vuxeninstitutet/
https://vuxeninstitutet.narpes.fi/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Närmare information ges av rektor Annica Eklund 050-4403231 eller e-post annica.eklund@narpes.fi

Lär dig mer om oss

Närpes stad, Fritidsavdelningen

Närpes stads veksamhet omfattar idag småbarnspedagogik, utbildning, kultur, fritid, förebyggande välfärd, tekniska sektorns tjänster samt kommunal förvaltning. Staden är tvåspråkig och förvaltningsspråket är svenska. Närpes stad är en rökfri arbetsplats. I trädgårdsstaden Närpes kombineras vacker och havsnära natur med god service och ett rikt näringsliv. Företagsamheten betecknas som en livsstil. Det finns entusiasm och en stark tro på Närpes framtida livskraft. Närpes stad är öppen och mottaglig - kom och trivs med oss!


Adress: Biblioteksvägen 2D, Närpes, 64200 Närpes

Rekommenderade jobb