Kuusi henkilökohtaista avustajaa Kivenpuiston kouluun - Nurmijärven kunta

Nurmijärvi - positiivinen ilmiö

Nurmijärvi on reilun 43 000 asukkaan kasvukunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Kunnan palveluksessa työskentelee noin 1800 eri alojen ammattilaista.

Oletko sinä uusi ilmiöntekijä?

Koulutuspalvelut hakee määräaikaiseen työsopimussuhteeseen

Kuusi henkilökohtaista avustajaa Kivenpuiston kouluun 2.8.2021- 30.6.2022 väliselle ajalle

Avustajan työaika on 38,25 tuntia viikossa.


Kivenpuiston yhtenäiskoulussa opiskelee autismin kirjon, vammaisopetuksen ja yksilöllistetyn opetuksen oppilaita. Avustaja työskentelee vammaisopetuksen ja autismin kirjon oppilaiden kanssa koulutyön päivittäisissä tilanteissa sekä työskentelee koulun sisäisessä aamu- ja iltapäivätoiminnassa (päivähoito Aleksi). Työ on hyvin hoidollista ja vaatii työntekijältä aktiivista ja itseohjautuvaa työskentelytapaa. Joustavuus ja hyvät tiimityöskentelytaidot ovat olennaisia arjessamme.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai vastaava sopiva tutkinto.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtävään valitun tulee toimittaa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Työsuhteessa noudatetaan viiden (5) kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävistä antaa Kivenpuiston koulun rehtori Katri Kangas-Pusa, puh. 040 317 4157.

Hakuaika päättyy 14.6.2021 klo 15.00. Tehtävään haetaan sähköisesti. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan
  • Nurmijärven kunta
  • Työpaikka
  • nur-5158
  • 25.5.2021 - 14.6.2021 15:00
  • NurmijärviUusimaa

Yhteystietomme

Kivenpuiston koulun rehtori Katri Kangas-Pusa, puh. 040 317 4157.

Lisätietoja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.

Rekommenderade jobb